Tu ce fel de femeie ești?

heels1
Link-uri sponsorizate

Te-ai întrebat vreodată ce fel de femeie ești… în ochii bărbaților?

Hey, stop, nu te panica. Nu vreau să te atac, ci vreau doar să-ți ofer câteva ponturi legate de modul în care te privesc bărbații.

Știu că traversăm niște vremuri în care inima și sufletul sunt la mare preț.
Cu toate astea, dă-mi voie să-ți spun un adevăr: până să vedem sufletul unei persoane, obișnuim să-i vedem imaginea. Nu formele! Imaginea! Adică modul în care se prezintă.

‘Iar imaginea? Parcă spuneai că e important cine ești?’ – vor spune anumite doamne și domnișoare. Așa este, aveți dreptate, contează enorm cine ești, dar cine a zis că asta nu se vede?

În mod normal, atunci când vorbim despre persoane asumate, mature, interiorul și exteriorul se află în echilibru. Altfel, apar confuzii majore ce pot genera situații jenante, atât pentru tine, cât și pentru bărbați.

Dar, să revin la imagine. Ei bine, ea spune o grămadă de lucruri despre tine, așa că nu încerca să o neglijezi.

Acum, dă-mi voie să-ți spun cum văd bărbații lucrurile. Deși poate părea superficial – și te asigur că nu este – bărbații sunt în mare parte vizuali. Ce înseamnă asta? Că suntem extrem de atenți la semnale. La semnalele pe care le transmiți.

Hai să-ți dau niște exemple:
1. Să presupunem că înainte să ieși din casă, te uiți în oglindă și îți spui: sunt o bombă sexy!
Cum crezi că te vor percepe bărbații? Ca pe o femeie care-și caută o relație serioasă sau ca pe o bombă pe care scrie SEX cât o zi de post? Dacă vor avea șansa să te abordeze, ce crezi că vor urmări? Să-ți intre în viață sau să-ți intre între picioare?

2. Să presupunem că înainte să ieși din casă, te uiți în oglindă și îți spui: mmm, îmi place de mine, am o imagine interesantă .
Cum crezi că te vor percepe bărbații? Ca pe o bombă sexy pe care scrie sex cât o zi de post sau ca pe o femeie interesantă, o femeie pe care o poți cuceri, dar nu oricum? Dacă vor avea șansa să te abordeze, cum crezi că o vor face? Direct sau sofisticat? Ce vor dori? Nu cumva să te cunoască mai bine?

3. Să presupunem că înainte să ieși din casă, te uiți în oglindă și îți spui: nu am niciun chef să ies, mai bine stau acasă. Cum crezi că te vor percepe bărbații? Ca pe o bombă sexy, ca pe o femeie interesantă sau ca pe o femeie care n-are chef? Ai senzația că se va deranja vreunul să te abordeze? Mă îndoiesc.

Exemplele pot continua … mai multe aici!

Vezi, bărbații au capacitatea asta de a citi semnalele pe care le emiți. Sigur că există și cazuri în care femeile caută ceva și emit altceva. Se întâmplă. Însă chiar și atunci, rezultatele sunt jenante. Am mai scris și cu alte ocazii – cunosc femei care se îmbracă ultra-sexual, dar care refuză tot ce le iese în cale. Nu înțeleg joaca asta a lor… și mi-e greu să cred că și ele ar înțelege ceva. Sincer, mie mi se pare timp pierdut. Să te îmbraci sexy doar cu gândul de a spune ‘nu’, mi se pare un joc fără sens, dar este doar părerea mea.

Mai există varianta aia: ‘m-am îmbrăcat sexy pentru mine!’ Sfânt masochism! Și te-ai culcat cu ursulețul de pluș sau cu pisica aia plictisită de atâta show-off!

Cert este că imaginea contează. Imaginea și ceea ce transmiți prin corp, acel body language. Sunt extrem de importante. Degeaba pui tu preț pe inimă, caracter și suflet, câtă vreme din exterior se văd ziduri înalte, înconjurate de garduri electrice și sârmă ghimpată. Nimeni nu se va obosi să încerce să taie gardurile alea, înțelegi?

Sufletul și inima nu au nevoie de ziduri, ci doar de asumare! Caracterul… la fel. Ele au nevoie de deschidere, curiozitate și flexibilitate. E simplu!

Ca o concluzie, te întreb: atunci când ieși din casă, tu te întrebi ce fel de femeie ești sau ce fel de femeie vrei să pari?

P.S.: Apel pentru misandre – nu vă grăbiți să săriți sau să înjurați. Citiți cu atenție!

Foto Credit: bbc.com/

Link-uri sponsorizate

Comments