Încă mai am sentimente pentru el

dissapointed1
Link-uri sponsorizate

‘Încă mai am sentimente pentru el’! Asta îmi spun toate femeile care s-au aflat în relații toxice și acum plutesc undeva între două lumi. Pe de-o parte, încă sunt agățate de fosta relație, emoțional bineînțeles; pe de altă parte – se află față în față cu noul, cu singurătatea, cu incertitudinea viitorului.

Dacă dai puțin povestea înapoi, vei observa imediat faptul că persoanele respective nu au fost niciodată respectate, ci au fost aburite/abuzate!

Da, fix așa cum ați auzit: au fost aburite/folosite/abuzate.
Haideți să nu ne mai dăm după cireș și să spunem adevărul: acolo unde există lacrimi și abuz… nu există iubire! Punct!

Dacă un individ ți-a închis toate ușile, te-a controlat non-stop, ți-a interzis să ieși cu prietenii/ele, ți-a blocat accesul la propria familie sau propriul copil, te-a făcut să renunți la job… practic te-a închis într-o colivie – trebuie să îți fie foarte clar faptul că omul ăla nu te-a iubit, ci te-a abuzat!

Privește-te în oglindă: cum te simți?

Dacă ai intrat într-o combinație cu un bărbat care deja se afla într-o altă combinație și ai sperat că va fi al tău și doar al tău, iartă-mă, dar ai fost naivă, iar consecințele sunt evidente: suferința!

Privește-te în oglindă: cum te simți?

Lista asta poate continua până mâine dimineață!

Dacă ai intrat într-o relație cu un bărbat care a încercat întotdeauna să-și impună punctul de vedere, dacă te-a făcut să te simți vinovată pentru orice… atunci ar fi bine să înțelegi faptul că bărbatul ăla nu te-a iubit, ci te-a transformat în sclava lui.

Privește-te în oglindă: cum te simți?

Acum, le-aș ruga pe doamnele care s-au aflat sau se afla în cele 3 situații prezentate mai sus să repete: încă mai am sentimente pentru el!

După care să spună așa, fix cum scriu eu acum: mi-e dor de momentele când mă controla, mi-e dor de momentele când mă certa și mă umilea, mi-e dor de momentele când m-a făcut să plec de acasă în furou, mi-e dor de jignirile repetate, de palme și pumni, tânjesc după amenințările cu moartea și cu bătaia!

Acum, după ce ați spus toate aceste lucruri, vă rog să vă puneți întrebarea: ce dracu’ e în neregulă cu tot ce am spus mai sus? Unde este iubirea în toată povestea asta?

Încercați exercițiul ăsta! Vă garantez că veți realiza rapid că ați iubit o idee, nu un om. Vă garantez că veți realiza că ați fost abuzate, devalorizate, neglijate, desconsiderate etc…

Asta vi se pare a fi iubire?

Iubirea înseamnă BINE! Înseamnă încredere! Înseamnă apreciere!

Un om care te iubește nu te închide în casă, ca într-o pușcarie; un om care te iubește nu te amenință cu moartea și nu te ia de păr; un om care te iubește nu te slugărește zi lumină… Asta nu este iubire!

Așa că terminați cu tâmpeniile, puneți-vă ordine în cap și suflet și mergeți mai departe!

Și încă ceva… învățați să iubiți, învățați să vă respectați!

Sunteți femei, nu copii, ce mama dracu’!

Foto Credit: crosswalk.com/

Link-uri sponsorizate

Comments