S.E.X = Safe Erotic(Emotional) eXperience!

sexymoves1
Link-uri sponsorizate

Mai țineți minte cum eram în copilărie? Ieșeam în fața blocului, fiecare cu arsenalul lui de jucării: mașinuțe de fier (astea erau principala atracție), soldăței, pistoale sau puști cu capse etc… și ne bucuram de viață.

Fetele ieșeau cu păpușile sau își improvizau bucătării prin curtea blocului.

Din când în când, când micii bărbați osteneau de atâta capă și spadă, le propuneau micilor femei o joacă de-a mama și de-a tata. Știau ei ce știau :)
Să nu îmi ziceți că nu ați văzut niciodată săruturi sau atingeri la părinți în copilărie… Noi voiam să le imităm :) Iar cei care furau un pupic erau zei :)

Ei bine, anii au trecut și jucăriile s-au mutat în sertare sau pe dulap. Țin minte că la un moment dat, în timpul unei vizite umede, chiar am admirat colecția de iepurași de pluș ai gazdei. Mulți! Mulți de tot!

Domnița chiar era pasionată de iepuri. Cireașa de pe tort a reprezentat-o un Rilă mic și zbârnâitor, cu care distinsă parteneră de atunci adora să se excite.

Interesant a fost că după ce s-a destins puțin și a simțit că poate avea încredere în mine, a scos de sub pat o cutie plină de jucăriii… pentru oameni mari. Anal plugs, bile de toate felurile, vibratoare, dildos, cătușe etc…

Mi-a zâmbit complice și mi-a spus: alegerea îți aparține!

Ne-am jucat în voie, ca pe vremuri :) De-a mama și de-a tata, dar cu jucării și tipete :)

Ce concluzie am tras din prima experiență de acest gen? Că S.E.X. înseamnă Safe Erotic (Emoțional) experience!

Cu o altă ocazie, am dat peste o domniță fără perdele – și la propriu și la figurat :)

În camera ei, lângă pat, trona un penis negru ca de gorilă erectă! Recunosc, pentru un bărbat cu dimensiuni normale, nu este tocmai cea mai mișto invitație la joacă, însă, dacă ești deschis, îți spui: la dracu’, fie! Și te folosești de partenerul negru pentru a-i produce plăcere doamnei.

Una peste alta, trebuie să spunem că jucăriile astea nu sunt doar pentru femeile singure!
Indiferent de alegere sau de formă, ele ne ajută să ne conectăm. Nu mai spun că unele ne ajută să ne conectăm de la distanță. Nu vi se pare mișto să poți să-i produci plăcere partenerei, deși tu te afli jumătate de hartă mai încolo sau chiar în altă țară?

Se numește joacă și, pe lângă această particularitate, are la bază încrederea și respectul.

Sigur, nu toate persoanele sunt suficient de deschise astfel încât să folosească jucării. Există, trebuie să recunoaștem, persoane pudice, persoane care se tem de etichetări, persoane fricoase sau rigide în educație – atât bărbați, cât și femei.

Fac pariu că există suficienți bărbați care dacă văd un dildo sar în sus și spun: ‘adică ce, eu nu sunt suficient?’ Cum să vadă ei tabloul general? Nu, ei se simt atacați în bărbăție, ceea ce este o mare tâmpenie.

Sexul de calitate se descoperă, se construiește în doi, iar atunci când cei doi au încredere, limita e cerul.

Unde există încredere și dorința de a explora, nu au ce să caute rușinea sau rigiditatea!

Oamenii care au încredere, oamenii deschiși, oamenii curioși, își formează rapid propria insulă a iubirii, chiar dacă uneori nu ajung să dezvolte relații împreună. Am spus eu că S.E.X înseamnă Safe Erotice experience, însă nu este obligatoriu ca acel spațiu safe să aibă nevoie de timp mult, de ani de zile. Vedeți? Ne grăbim să punem verdicte sau să îmbrăcăm clișee, numai că oamenii deschiși se destind imediat. Nu e nevoie de ani de zile de cunoaștere, pur și simplu se simt.

Încrederea erotică se poate construi rapid. Iar comunicarea și pofta comună de joacă pot face minuni în așternuturi și nu numai…

Ca să revin la jucării, am aruncat un ochi pe site-urile de specialitate și m-am crucit de forma jucăriilor moderne.

Jur că le poți împrăștia prin toată casa și nu se prinde mai nimeni ce sunt :)

Serios, persoanele trecute de prima tinerețe ar putea confunda Ora de la Lelo cu o sticlă de parfum :) lelo1

Jucăriile actuale au forme atât de S.F. încât nu are sens să le mai țineți palmate.

În rest, spor la joacă, deschidere, curiozitate și încredere!

Joaca, curiozitatea și încrederea țin rutina departe de cuplurile voastre!

Cât despre jucării, nu ezitați să le încercați. Pentru o documentare amănunțită, vă recomand pagina Love Island.

Foto Credit: popsugar.com/

 

Link-uri sponsorizate

Comments