Iubirea – un pariu de 1-x-2

pariuri2
Link-uri sponsorizate

În fotbal există o vorbă: ‘balonul este rotund!’

Și în viață este le fel, în sensul că oricât de bine pregătiți ar fi oamenii, tot se pot întâmpla surprize :)

Nu sunt un împătimit al pariurilor sportive însă, de-a lungul anilor, am avut ocazia să urmăresc câțiva colegi care jucau constant.
Trebuie să vă spun că am admirat întotdeauna sârguința lor – urmăreau tot timpul campionatele din țările respective, cunoșteau echipele, transferurile, accidentările, antrenorii etc… Știau tot!

Ce făceau ei de fapt? Își creșteau șansele de succes! Știți cum se spune: un om informat este un om puternic.

Sincer, dacă și în relații s-ar întâmpla la fel, lucrurile ar sta cu totul și cu totul diferit.

Sigur, pentru pariuri există site-uri de ponturi, site-uri care îi ajută atât pe profesioniști, cât și pe începători, cu sfaturi despre ce s-ar putea întâmpla.

Dincolo, în cazul relațiilor, se întâmplă la fel – există bloguri care îți pot prezența posibilele variante, astfel încât să nu te arunci ca capul înainte și să suferi.

Chiar și așa, viața îți poate rezerva surprize… și într-o parte și în alta :)

Cu toate acestea, iubirea chiar este un pariu de 1-x-2! Numai că, spre deosebire de sport, în viață există o singură variantă câștigatoare. Nu este 1! 1 înseamnă că echipa gazdă câștigă meciul! Deci cineva pierde :) În viață, varianta asta nu e bună deloc. Înseamnă că un partener câștigă și este mulțumit, iar celălalt pierde și uită să trăiască/ zâmbească.

La fel se întâmplă și cu varianta 2 – numai că acolo se câștigă în deplasare :)
Oricum o dai, punctezi la clasamentul adevărului, însă pierzi la clasamentul vieții!

Drept urmare, singura variantă câștigatoare pentru ambii parteneri este X, adică meci egal!

‘Păi și? Mie ce-mi iese?’, se vor întreba unii. Simplu, dacă vrei să câștigi ceva, apucă-te de sport. Dacă vrei să câștigi în viață, atunci învață faptul că din meciul egal câștigă ambii parteneri… un punct. Nu asta înseamnă relație sănătoasă? Win to win?

Eu așa cred. Vedeți ce ușor se pot îmbina pariurile sportive și viața? Merg ca unse împreună. Trebuie doar să te concentrezi puțin.

Drept urmare, sfatul meu este ca în viață să nu faceți ca un sport și, dacă vreți să pariați, să luați tot timpul varianta x, de meci egal. Iubirea înseamnă respect, mai țineți minte?

Pentru variantele 1 și 2, încercați pariurile sportive.
Pentru ponturi bune? Încercați AICI :)

Fericirea și succesul țin de deciziile pe care le iei.

Foto Credit: planet-windsurfing.com/

Link-uri sponsorizate

Comments