Cupidon – furnizorul de probleme de corason (VIDEO)

guesswhocupidon
Link-uri sponsorizate

Micuțul împielițat, care trage cu săgeți, aparent la întâmplare, este cea mai facilă scuză atunci când ceva nu a mers în viața noastră.

‘Nu am știut ce se întâmplă cu mine’, ‘eu am vrut… dar nu a fost să fie’, ‘dragostea e oarbă’, ce să mai zic? Toți suntem fără pată și nimeni nu greșește :) De fapt, folosim o pleiadă de scuze, care mai de care mai tâmpite, pentru a masca incapacitatea noastră de a alege parteneri potriviți. ‘Alege inima’ – asta e cea mai tare… dovadă de incapacitate!

Dacă vreți să vedeți cum arată dinamica relațiilor actuale, cu toată povestea online, cu feți frumoși și ilene cosânzene de Facebook și Instagram, dați play mai jos…


Mi se pare cea mai tare producție animată făcută vreodată în România. Pur și simplu m-a lăsat fără cuvinte. Excelent!

În plus, povestea este corect zugrăvită. Cam așa se desfășoară majoritatea relațiilor – de la flamă la plictis/dezgust. Totul se dă pe gât… în shot-uri mici.

Zici că suntem niște puști de clasa a 8-a care se îndrăgostesc și își ascund mesaje siropoase printre picăturile de ceară așternute pe paginile de oracol. Mai țineți minte?

Nu râdeți, încă se întâmplă. Mulți nu au depășit nivelul ăla. Se zbat în continuare în el și colecționează despărțiri.

Apropo, ăsta va fi titlul următoarei mele cărți – Colecționarul de despărțiri . Este aproape gata. Este momentul să trecem la alt nivel. Este momentul pentru o carte care sunt sigur că… dar nu vă spun acum :)

Pot doar să vă spun că va fi o toamnă de foc. În rest, vă las să vedeți din nou videoclipul lui Guess Who meditând la întrebarea: de ce uneori suntem incapabili să ne alegem corect partenerii?

Link-uri sponsorizate

Comments