Carnavalul papilelor gustative!

food1
Link-uri sponsorizate

Sună mișto titlul, nu-i așa? Recunosc, eu abia aștept! Știu că va fi o adevărată orgie culinară și că este posibil să pun câteva sute de grame pe mine, însă îmi plac preparatele de calitate, iar Bucharest Street Food Carnival este un eveniment de neratat. Părerea mea!

Și asta nu pentru că se anunță a fi cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est, ci pentru că va avea de toate: mâncare, băutură și muzică!
În plus, mai sunt câteva zile. De fapt, ce prostii spun – începe mâine! 7-10 septembrie, Romexpo, astea sunt reperele generale.

Acum, am să vă rog să îmi permiteți să vă prezint puțin rețeta acestui eveniment.

Haideți să începem cu hrana pentru urechi – muzica!
La capitolul ăsta, organizatorii au ales un line-up interesant. Și avem așa: Subcarpați, Vama și Macanache – în zona artiștilor români (plus mulți alții) și Club des Belugas – pe care vreau neparat să-i văd, N.O.H.A și Touch&Go în zona artiștilor străini (sigur, mai sunt și alții și aici).
mzuicaUn line-up numai bun pentru un fest culinar și, de ce nu, pentru cei 50.000 de români care sunt așteptați la Romexpo pe parcursul celor patru zile.

Mergem mai departe la zona de food. Aici veți găsi aproximativ 100 de comercianți. Da, ați citit bine – aproape 100! Cu de toate – de la burgeri la hot dogs, de la mâncare vegana la deserturi, de la fructe de mare la pizza. O paletă completă de preparate și arome. Cum să ratezi așa ceva? Spuneți voi…
bucharest food1Trecem la băuturi? Și aici oferta va fi variată – de la gin la bere și vin. Pe mine mă veți găsi, mai mult ca sigur, la Corks; dar promit să mă plimb și pe la alți vendori.

Faza tare este că acest Carnaval le oferă oaspeților peste 20 de zone de relaxare, plus activități dedicate copiilor. La acest capitol, aș puncta: Burger Arena – unde veți găsi cea mai mare selecție de burgeri din România (nu degeaba burgerul este supranumit noua shaorma) sau Desert Island – unde veți găsi cea mai mare varietate de deserturi.

În plus, dacă ai chef să călătorești prin bucătăriile lumii, o poți face. Ai de ales preparate din: China, Germania, Turcia, Japonia, Hawaii, India, Franța, România etc…

Acestea fiind spuse, ne vedem la fest.

Și încă ceva – biletele costă 15 ron/ zi sau 40/ron abonamentul pentru toate zilele.

Poftă bună!

Mai multe detalii AICI

Link-uri sponsorizate

Comments