Ce trăsături caută bărbații la o femeie?

man2
Link-uri sponsorizate

‘Bărbații sunt superficiali! Bărbații vor doar sex! Bărbații se uită după ambalaj!’, sunt formulări pe care le regăsesc în comentarii de fiecare dată când scriu despre bărbați.

Formulările astea sunt, într-o proporție covârșitoare, false! Este ca și cum aș spune că femeile sunt niște mașinării de sex, gata oricând, oricum și oricât să simtă plăcere! Fals!

Sigur că există excepții în ambele direcții, însă vă rog să-mi permiteți să vă spun un lucru: bărbații NU s-au născut cu scopul de a refuza iubirea! Ei s-au educat în acest sens!
Ca mecanism de apărare! Asta nu înseamnă că nu o caută sau că nu o vor, ci că sunt precauți și că au nevoie de timp pentru a o construi.

E simplu!

Aici nu vorbim despre copii, despre imaturi sau despre toxici. Vorbim despre bărbați, despre oameni care au adunat ceva experiență de viață și, de ce nu, auto-cunoaștere.

Ei bine, ieri am primit un newsletter de la Matthew Hussey. Interesantă temă și se pupă perfect cu ceea ce mi-am propus să scriu aici.

El spune așa: ‘ceea ce-și doresc bărbații este mai profund decât cred femeile! Deși nu o spun, ei caută 4 trăsături importante!’

Iată care ar fi cele 4 trăsături (chiar sunt curios ce părere aveți):

1. Caracterul jucăuș
Este extrem de important! Caracterul jucăuș este sexy! Îți alimentează dorința, te invită la implicare. Ce bărbat nu adoră o femeie jucăușă? Ia gândiți-vă la o balanță: într-o parte găsim o femei jucăușă și inventivă, iar dincolo găsim una apretată, extrem de serioasă și dornică să-ți arunce în cârcă responsabilități după responsabilități. Ia ghiciți: pentru care optează bărbații? Țineți minte: oamenii care se joacă împreună rămân împreună!

2. Sexy
Sexy nu înseamnă nici bimbo, nici bombă, ci o femeie care nu se teme să-și arate senzualitatea și sexualitatea. Este femeia care știe că pasiunea dispare în timp, drept urmare participă la întreținerea ei. Sexy poate fi și faptul că mergi la sală și ai grijă de tine. Este semn de respect! Sexy poate fi și modul în care te miști dimineața în fața oglinzii; o privire, o atitudine etc… O femeie care își blochează sexualitatea își condamnă partenerul la plictis! În plus, dacă îți arăți sexualitatea doar la început, bărbatul își va da seama că te-ai folosit de sex doar pentru a obține o relație. Întrebare: câți bărbați se simt bine atunci când sunt păcăliți?

3. Grija
A nu se confunda cu faptul că bărbatul are nevoie de o mamă. Multe femei fac această greșeală! Iubirea și grija față de copil este diferită! Nu confundați bărbatul cu un copil! Aici vorbim despre femeia care te întreabă: ‘ai avut o zi grea? Hai, vino încoace! Pune capul în poala mea!’ Ea îți oferă înțelegere și căldură, îți arată că te înțelege și te sprijină. Nimic matern! Sigur, reciprocitatea joacă un rol esențial aici. Ce nu vrea un bărbat după o zi de muncă? Să fie futut la cap cu tot felul de prostii inutile!

4. Independență!
Femeile cred că mulți bărbați se tem de independența lor. Așa și este. Unii se tem! Dar nu toți!
Independența femeii îți poate oferi un oarecare sentiment de nesiguranță, însă poate fi un sentiment sexy și motivator. O femeie independentă te determină să-ți întărești rolul în viața ei… prin implicare! O femeie dependentă îți pune saci de beton pe umeri… zi de zi! Ia vedeți, ce ne atrage? Femeia independentă, care emană siguranță și încredere sau cea care depinde de tine, fiind incapabilă să stea pe picioarele ei?

Vedeți? Sunt 4 trăsături pe care mulți bărbați le caută la femei, chiar dacă nu vorbesc despre asta. Drept urmare, atunci când aruncați în eter formulări de genul: ‘bărbații sunt superficiali’, ‘bărbații vor sex’ etc… vă rog să vă puneți întrebarea: am sau nu cele 4 calități pe care le caută bărbații? E posibil ca tocmai set-up-ul dumneavoastră mental să-i facă să fugă!

Să nu vă mire! Nimeni nu are chef să stea lângă un munte de nemulțumire!

O femeie care emană siguranță, încredere de sine, o femeie jucăușă și sexy, îl apropie pe bărbat! Una care urmărește doar obiective, dar se folosește de șmecherii pentru a le obține, îl îndepărtează, mai devreme sau mai târziu.
Deh, unii dintre noi se prind mai greu :)

În concluzie, lăsați arătatul cu degetul și priviți-vă cu atenție!

Vreți să vedeți ce șanse aveți să vă găsiți un partener? Porniți de la întrebarea: eu ce fel de parteneră sunt? Răspunsul vă poate oferii și soluțiile! Spor!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: thighgaphack.com/

 

Link-uri sponsorizate

Comments