Beneficiile masajului la domiciliu

romeo_tudorache
Link-uri sponsorizate

Acum vreo 30 de ani, în copilăria mea, în fiecare săptămână eram nevoit să mă închid în cameră vreo 2 ore. Venea Ica!

Ica era o doamnă destul de vânjoasă care îi făcea masaj mătușii mele. Pe masa din sufragerie :)

Sigur, nu mă deranja prea mult faptul că nu puteam trece spre bucătărie, însă eram tare curios să văd ce înseamnă masajul?
Acum, 30 de ani mai târziu, în aceeași sufragerie de bloc din Drumul Taberei, mi-a venit rândul să fiu vizitat. De Romeo! Romeo Tudorache face fix ce făcea Ica acum 30 de ani – masaj la domiciliu. Sigur, cu diferențele de rigoare.

Ica nu avea masă de masaj, Romeo are. Și nu orice fel de masă, ci una de ultimă generație. În plus, el știe vreo 18 tehnici de masaj. Doar mie mi-am aplicat 4: bețe de bambus, săculeți aromați, pietre calde și reci și electro-stimulare.

Un vis! Vă rog să mă credeți. După o ședință de 2 ore, pur și simplu nu-ți mai vine să ieși din casă. Cauți un pat, ceva de băut și liniște!

Ăsta este unul dintre avantajele masajului la domiciliu!

Cu salonul, lucrurile stau diferit. În primul rând, pierzi timp pe drum. Apoi, după masaj, ieși pe stradă plutind. Nu e tocmai ce-ți dorești în momentul ăla, nu-i așa? Nu mai spun că dacă e cald afară, ieși uns de ulei și na… Faceți voi calculele :)

Mai este încă o chestie, cei care vin acasă au mai puține masaje pe zi decât cei de la salon. Așa că își dau mai mult interesul. Ceea ce iar contează.

Revenind la Romeo, omul nu este un simplu terapeut, ci un adevărat antreprenor. A început în corporate pentru a aduna ceva bănuți, însă gândul lui era în altă parte. Masaj a învățat la Malaxa, unde făcea voluntariat.

Acolo am întâlnit niște oameni care mi-au spus că mă apreciază pentru voluntariat. La Malaxa am stat cam 1 an și jumătate și am învățat masajul terapeutic. Aveam undeva între 35-40 de masaje scurte pe zi. Managerul a văzut potențial în mine și mi-a zis că locul meu nu e acolo. Mi-a zis: du-te în lume. Vei fi mult mai apreciat ca aici! Așa am plecat la Eden Spa, unde am ajuns manager‘, mi-a spus Romeo.

A urmat perioada cu salon, însă traficul îi dădea peste cap programările și … în mod firesc, masajul la domiciliu.

Și uite așa, în timp, Romeo a ajuns să fie sold-out cum ar veni. Pe bună dreptate. Vă spun sincer, am mai făcut masaj, însă omul ăsta este top! Sigur, prețul este ceva mai mare, însă ai parte de o experiență excelentă.

Pe mine m-a scăpat de toate contracturile musculare de după sală.

Masajul de bază rămâne același, însă ceea ce aduci în plus contează mult. Eu vin cu 18 tipuri de masaj pe care oamenii nu au de unde să le știe. În general, la noi se practică două tipuri: de relaxare și mai în forță. La mine pe site îți poți alege masajul. Poți să ți-l contruiesti așa cum vrei. Ca la pizza. Îți customizezi masajul în funcție de preferințe. Poți să-ți adaugi și tipuri de muzică și tipurile de ulei… tot‘, adaugă Romeo.

Omul știe! Ce mi-a plăcut la el? Faptul că are mind-set de business. Faptul că studiază mereu, că se preocupă de ceea ce face. Nu este un simplu executant. Omul încearcă zi de zi să se dezvolte. Iar asta e de apreciat. Pe scurt, este profesionist!
romeo1
Și, deși este cu programul pe limită, Romeo s-a dezvoltat și în zona masajului corporate. Ăla scurt, prin haine, efectuat pe un scaun special de birou. Iată încă o zonă în care se dezvoltă.

Încă ceva foarte tare: atât la masajul la domiciliu, cât și la cel corporate, Romeo și-a testat toți concurenții. Tare sau ce? Cine ar face asta? Vă spun eu – doar un om care își respectă munca!

Sincer, nu știu cum era Ica acum 30 de ani, însă vă spun, masajul la domiciliu este de top mai ales atunci când ai parte de oameni ca Romeo Tudorache.

Când intri pe mâna lui, vă rog să mă credeți, merită fiecare bănuț. Până la urmă investești în tine și, dacă tot o faci, nu e normal să vrei să ai parte de cea mai bună experiență?

Pe Romeo îl găsiți AICI

Link-uri sponsorizate

Comments