Eu am încredere în tineri!

matterofspirit1
Link-uri sponsorizate

Știu că sună ciudat pentru unii, dar chiar am încredere în tineri! Nu îmbrățișez deloc ideea că ce vine din urmă este prost! Asta au spus și părinții, asta au spus și bunicii, însă nu mi se pare o gândire sănătoasă.

Pentru a putea face o analiză a generațiilor care vin din urmă, eu cred că este musai să încercăm să le cunoaștem. Spre exemplu, mă uit la fiica mea și la copiii de vârsta ei.

Sunt mai direcți și mai pragmatici decât eram noi la vârsta lor.
Cumva este firesc! Copiii ăștia au acces la informație, comunică rapid – nu prin oracole, așa cum făceam noi – și sunt interesați de ceea ce se întâmplă azi și în viitor! De trecut nu pare să le pese prea mult.

Același lucru se întâmplă și cu tinerii care iau viața în piept. Nu toți sunt leneși, nu toți sunt dezorientați, nu toți sunt interesați doar de bani și faimă și mai puțin de studiu.

Spre deosebire de noi, care aveam posibilități restrânse de dezvoltare, tinerii de azi pot deveni antreprenori devreme, unii chiar din liceu. Să ne gândim puțin, noi nu prea aveam cum să facem asta. La vremea respectivă – adică în anii ’90 -, nici tehnologia nu te ajuta și nici sistemul. Or tinerii de azi au și informația și tehnologia la zi.

De asta spun că am încredere în ei. Sigur, orice generație are uscăturile ei. Și generația noastră este plină de buruieni. De ce nu ar fi și generația lor la fel?

Cred că n-ar fi rău să îi privim cu atenție și să îi ajutăm, mai ales pe tinerii care și obțin performanțe.

Adrian Dușmănescu este unul dintre ei. El este artizanul brandului Matter of Spirit, un brand care încearcă să performeze pe piața printurilor pe tricouri. Și, dacă ținem cont de faptul că Adrian este primul român care a reușit să câștige un premiu la FESPA Awards 2017 – un concurs destinat industriei de print, atunci e clar că șanse sunt destule.
matterofspirit
Tot la FESPA, pe lângă medalia de bronz la categoria ‘Tricouri și alte articole vestimentare’, brand-ul Matter of Spirit a mai fost nominalizat și la categoria ‘People’s Choice’, unde a concurat alături de nume grele la nivel mondial, cum ar fi Louis Vuitton sau KLM.

Ce înseamnă tricourile Matter of Spirit? O stare de spirit, un mesaj. Iar eu nu am ezitat să încerc unul dintre modele. Și m-am simțit excelent.
matter2
Tricourile Matter of Spirit au o compoziție de 92% bumbac și 8% elastan; iar imaginile sunt realizate de 3 artiști: doi din Statele Unite și unul din România.

‘Acest brand s-a născut mai mult ca o extensie a mea. Iubesc natura și modul în care aceasta se exprimă, iubesc culorile și apreciez arta sub orice formă a ei, așa că m-am decis să îmbin aceste lucruri și să imprim tricouri diferite față de ce se găsește acum pe piață (în materie de print și calitate), unele care spun ceva despre purtător înainte ca acesta să deschidă gura’, spune Adrian Dușmănescu.

Iată un exemplu de tânăr care încearcă să facă ceva, care încearcă să fie diferit. Și, ușor ușor, reușește.

Eu vă recomand tricourile astea, pe care le găsiți AICI – și vă spun așa: încercați să-i priviți cu alți ochii pe tineri. Viitorul este al lor, iar eu am încredere în prospețimea gândirii lor. Voi?

 

Link-uri sponsorizate

Comments