Exerciții de infidelitate

infidelity11
Link-uri sponsorizate

‘Ce ai spune dacă ai afla că, în timp ce tu ești la muncă, eu mă tăvălesc cu un bărbat bine? Și o fac în toate pozițiile, cu cele mai nebune fetish-uri, după care vin acasă, îți fac o ciorbă, te aștept într-un compleu sexy și ți-o trag și ție?’

Nu știu câți bărbați au avut parte de o astfel de experiență, nu știu câți au purtat o astfel de discuție, însă, dacă mă întrebați pe mine, cred că foarte puțini.
Mulți nici nu-și pot imagina un astfel de tablou. Pentru ei, așa ceva este pur și simplu imposibil. Numai că realitatea anului 2017 arată că, de fapt, orice scenariu este posibil.

Să fim serioși, infidelitatea nu este nici pe departe o chestiune masculină. Nu este nici pe departe o chestiune exclusiv masculină. Infidelitatea nu are gen. Ea este unisex, așa că ar fi bine să fim pregătiți.

Să intri într-o relație crezând că persoana respectivă/partenerul/a este un înger coborât pe Pământ… este o greșeală fantastică. Să crezi că persoana aia este perfecțiunea întruchipată… este iar o greșeală colosală. Să crezi că tu ești o persoană alături de care este ușor de trăit, că nu ai nimic plictisitor, nimic enervant… este o eroare ce te poate costa.

La fel, să crezi că o persoană va rămâne fix la fel ca în ziua în care ai cunoscut-o… este, în egală măsură, o eroare de percepție de mare calibru.

Infidelitatea poate apărea, uneori imediat ce v-ați combinat, alteori mai târziu, însă poate apărea. De asta e bine să fii atent/ă. Motivele pot fi diverse, nu întru acum în discuția asta. Ideea e să încerci să faci acest test – să discuți cu partenerul/a despre asta!

Să vezi ce părere are? Evitarea discuției poate fi un semnal de alarmă; nervii… la fel. Uneori, această discuție se poate transforma într-o fantezie, într-un scenariu care vă poate excita pe amândoi.

După părerea mea, este foarte important să existe discuții pe tema infidelității. Asta nu înseamnă bănuială, nu înseamnă că îl anunți pe celălalt că ai chef de altcineva sau să ‘f**i ceva nou’, ci doar că vă cunoașteți mai bine.

Deși sună bizar, uneori, infidelitatea este un semn, este o chestiune care-ți arată că relația ta are o problemă și că trebuie să te așezi la masa negocierilor. Poate însemna faptul că, ceea ce ai construit și ai numit tu relație a fost doar o eroare de percepție. Haideți să nu mai ducem infidelitatea în tragic. Haideți să încercăm să o tratăm ca pe o parte a vieții noastre.

Să o negăm… nu e sănătos; să o ignorăm… la fel; să o tratăm cu repulsie, iar nu rezolvă problema.

Așa că, cel mai bine – dacă mă întrebați pe mine – este să discutăm despre ea. Deschis, calm, cu detașare, ba chiar cu zâmbetul pe buze, imaginându-ne cum ar fi să știm că partenerul/a se află în brațele altei persoane?

Oare ce s-ar întâmpla dacă am purta aceste discuții? Ce s-ar întâmpla cu relațiile?

Sunt curios ce părere aveți…

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: rfi.ro/

Link-uri sponsorizate

Comments