Te aștept în fiecare seară/ când Soarele apune în marea mea (VIDEO)

adda1
Link-uri sponsorizate

Adda a reușit performanța de a scoate o piesă în 12 ore. Treaba asta s-a întâmplat ieri, în studiourile Hahaha Production, sub conducea lui Șerban Cazan.

Cum s-a născut ‘Marea mea’? Simplu și nu prea!

S-a plecat de la o idee: streaming live pe tot parcursul celor 12 ore; ceea ce a însemnat o echipă de producție serioasă; s-au unit 3 labeluri – BalAdda, Global Records și Hahaha Production și s-a purces la facerea piesei.

Aparent, lucrurile par ușoare, însă cine a călcat vreodată într-un studio știe că 12 ore pentru o piesă înseamnă oboseală, concentrare maximă și stres.

Și totuși, în studio am găsit o atmosferă de bucurie generală. Oamenii zâmbeau, dansau, completau ideile din mers… totul funcționa ca uns.

Și fac pariu că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza camerelor.

Ceea ce a făcut Adda ieri, ajutată de echipa ei, a fost o mutare de pionierat pe piața muzicală autohtonă. Iar cifrele înregistrate în social media vorbesc de la sine. Doar primul streaming live făcuse peste 1 milion reach, iar al doilea avea aproape 500.000 reach la ora 19.00. Nu știu cifrele finale, însă un lucru este clar – proiectul ‘Marea mea’ a funcționat perfect online.


Piesa a ieșit, clipul s-a montat în paralel, cu imagini din timpul înregistrărilor, la care s-au adăugat câteva cadre de sincron filmate separat… așa că munca echipei a fost cu atât mai grea.

Eu mă bucur că am fost invitat să particip la acest proiect – singular până în prezent în România – și sper ca din ce în ce mai mulți artiști să le dea șansa fanilor de a intra în laboratoarele lor de creație.

Mi se pare un pas cât se poate de firesc, o variantă foarte bună de promovare, o cale prin care artiștii și fanii pot interacționa cât se poate de direct.

Felicitări Addei – nu e ușor să înregistrezi cu toate camerele pe tine; felicitări echipei Hahaha Production-în frunte cu Șerban Cazan; felicitări echipei Global Records.


Acum vă las să ascultați ce a ieșit. Piesa este funky și cred că are mari șanse să atace playlisturile posturilor de radio. Chiar cred că este o piesă care are șanse să devină hit vara asta.

P.S.: Da, apar și eu în clip :)

Link-uri sponsorizate

Comments