Coaliția pentru Familie minte cu nerușinare!

eu123
Link-uri sponsorizate

Coaliția pentru Familie minte! Minte cu nerușinarea hoțului care strigă hoții. Da, azi s-a vorbit din nou despre această organizație, într-un mod extrem de interesant.

Totul a pornit de la o știre publicată pe Hotnews cu titlul ‘Soluții la problemele familiilor românești’. Textul în sine era un cumul de idei adunate în urma unei consultări publice care a fost organizată de Coaliție.
Dacă citești ideile alea, îți vine să-ți dai singur un picior în creier. Practic, oamenii care pot debita așa ceva nu au niciun pic de respect pentru femeie. În viziunea lor, femeia trebuie să stea la cratiță, să aibă grijă de casă și copii, adică fix ce spunea Hitler prin anii ’30 despre femeia germană – lumea ei trebuie să fie soțul, casa și copiii.

Vigilenți din fire, cei de la Coaliție au strigat rapid: ‘Dezinformareeee!’, susținând că ei nu și-au asumat oficial acele idei. (LE GĂSIȚI AICI – DAR ASIGURAȚI-VĂ CĂ AVEȚI NERVII TARI).

Mai pe românește spus, se spală pe mâini de o chestiune publicată pe site-ul lor.

Okay, numai că, ce să vezi, băieții ăștia își dau cu stângul în dreptul în propria postare, semn că se pricep de minune la comunicare.
transcript

Să analizăm puțin.
Cei de la Coaliție spun așa cu privire la adopții -‘ Încurajarea adopției interne – de către FAMILII – din România etc…
Mai jos cu un rând, ei se dezic de ceea ce scria în textul incriminat de Hotnews și care spunea așa – ‘Să nu mai poată fi adoptați copii de către persoane singure, ci doar de familii nucleare’.

Mă iertați, dar ăștia ori sunt proști rău, ori ne cred pe noi proști. Păi bine fraților, chiar nu vă dați seama că e același lucru? Și într-o parte și în cealaltă scrie FAMILIE!

Ce înseamnă FAMILIE în acceptul vostru? O chestiune întemeiată prin căsătoria liber consfințită dintre bărbat și femeie! Deci? Nu vi se pare că și în propunerea voastră sunt excluse de la adopție persoanele singure? Sau și ele pot forma familii?

Iată cum se minte cu nerușinare în aceeași postare!!! Stați jos, 4!

Acum, să continuăm cu o altă spicuire de pe pagina lor
coalitie1Întrebare: ce treabă are Coaliția cu acest congres și mai ales cu organizațiile de acolo, despre care se spune că ar fi o încrengătură dubioasă americano-rusă? Ce legătură există între ceea ce se întâmplă în România și poveștile controversate petrecute în ultima vreme în Rusia, Polonia, Serbia și Ungaria?

Un posibil răspuns ni l-ar putea oferi poza de avatar de pe pagina Coaliției.

coalitie2Vi se pare că arată a biserică ortodoxă? Mie nu!

Atunci, stau eu și vă întreb, dragi concetățeni, – ce interese deservesc de fapt cele 3 milioane de semnături cu care oamenii ăștia se laudă și ce treabă au ele cu ortodoxia?

Link-uri sponsorizate

Comments