Când interziceți și mersul la plajă?

sexybeach
Link-uri sponsorizate

Dictatura majorității naște comportamente discutabile! Și abuz!

La adăpostul a 3 milioane de semnături – pe care nu cred că le-a verificat cineva temeinic (mai ales cum au fost strânse); o organizație – despre care s-a scris că ar fi sprijinită printr-o combinație interesantă ruso-americană, încearcă să influențeze conduita societății spre o zonă ce seamănă mai degrabă cu radicalismul musulman, decât cu Europa aia la care visăm cu toții.

Iar lucrurile nu sunt deloc întâmplătoare.

S-a încercat și în Polonia, prin propunerea de interzicere a avorturilor; s-a încercat și aici – prin propunerea de modificare a Constituției cu privire la definiția familiei; se încearcă și în Serbia -unde se ia în discuție darwinismul. Singura diferență dintre noi și ceilalți este că noi avem un stat bisericesc, controlat politic.

Adică suntem foarte proști!

La adăpostul acestei prostii râncede, frumos coafată politic, organizații de tipul Coaliției pentru familie inițiază sau susțin tot felul de demersuri care mai de care mai stupide.

Ultimul a ieșit ieri pe net. Este vorba despre o inițiativă a unui părinte revoltat de un poster afișat într-o stație de metrou din Capitală.

Posterul este – mă rog, a fost – ăsta.
calzedonia1Ce avem noi aici?

Una bucată Adriana Lima – un model internațional de top -, îmbrăcată într-un costum de baie! COSTUM DE BAIE! Adică ceea ce poartă femeile vara, când merg la mare sau la piscină.

Rușineeeee!!!!

Cum să pui așa ceva în metrou? Ești tâmpit? Blasfemieeeee! Dacă văd copiii?

Tâmpiții ăștia mă sparg cu mentalitățile astea de doi lei. În loc să-și recunoască serioasele probleme mentale, ei se ascund după copii. Mereu! Nu mai spun că mulți dintre lătrăii agresivi nici nu au copii ca să știe ce-i aia.

Vai, dar cum o să-i explic eu copilului?

Păi, băi, loază, dacă nu ești în stare să-i explici unui copil faptul că în România anului 2017 există reclame, inclusiv la lenjerie intimă sau la costume de baie, înseamnă că ești semi-retardat!

Iar dacă tu te simți zgândărit la șliț de reclamele astea și simți că ți se școală pe crac, înseamnă că ești complet retardat sau că nu ai văzut în viața ta o femeie semi-dezbrăcată!

Una din două! Pudibonderia asta ieftină chiar nu ține!

Sigur, într-o țară democratică, orice cetățean are dreptul să reclame orice. Nu am o problemă cu asta. Am însă o problemă atunci când văd că organizații de tipul Coaliția pentru Familie aplaudă genul ăsta de demers și, mai mult, îi îndeamnă și pe alții să facă la fel. Aici am o problemă!
coalitia
(via VICE)
Argumentul? E datoria noastră să luăm atitudine!
Împotriva cui?

Nu mai bine luați atitudine și le aplicați copiilor o educație temeinică, lipsită de condiționări de natură religioasă? Ce ziceți de chestia asta?

Nu de alta, dar nu m-ar mira ca la un moment dat să văd inițiative de interzicere a mersului la plajă sau la piscină sau, de ce nu, impunerea unei ținute moral-cre(ș)tine la plajă – adică femeile să poarte batic pe cap și să aibă voie să-și dezgolească doar gleznele. Nu mai mult! Evident, ca să nu îi tenteze pe idioții care au erecție de la orice cm de piele :)

V-ar mira? Pe mine nu!

Și ne mai permitem să râdem de musulmani că au inventat burkini? Stați să vedeți când fanaticii religioși din România vor începe să-și arate colții. Atunci să vă țineți, nenică…

Prostia este întotdeauna odihnită și pusă pe ‘fapte mari’. Așa că, ce să zic, bucurați-vă de soare, de mare, de libertate… cât mai puteți. Prostia există, e mare și lucrează 24 din 24…

Foto Credit: wallpapermania.eu/

Link-uri sponsorizate

Comments