Ce caută un chelios într-un barber shop?

barber4
Link-uri sponsorizate

Săptămâna trecută, cu o zi înainte de lansarea cărții, am fost într-un barber shop. Sincer, îmi doream de ceva vreme chestia asta, chiar dacă nu sunt tocmai cel mai bun client pentru astfel de stabilimente, din motive lesne de înțeles.

Să fim serioși, păr nu prea este, pentru că nu-l las să crească, barba crește extrem de greu… așa că sunt spaima barber shop-urilor. Ce măiestrie să-și arate oamenii ăia pe mine?
Și totuși… am zis ‘hai să încerc’. Zis și făcut, Profitând de o fereastră de două ore, am mers la House of Barbers, pe Hristo Botev nr 6.

Locul arată mișto mișto. În plus, dacă ai chef, poți să bei și un whiskey. Da, barber shop-urile moderne au și un mini-bar. Ce să zic. Răsfăț!

Și, pe bune dreptate, noi de ce nu am avea parte de așa ceva?

Acum, să nu mă înțelegeți greșit, nu trebuie să ai păr de mamut ca să ajungi într-un barber shop. E suficient să-ți crească până pe la numărul 2-3 așa, iar barba să poată fi măcar tunsă.

La mine a fost mișto! De cum m-au văzut, Cristi și Andrei și-au împărțit sarcinile. Adică am intrat pe mâna lui Andrei, specialistul în ciocuri :) Cristi e tare la bărbi, or eu… nu prea posed :)
barber1
Experiența merită! Chiar e un răsfăț! Acum înțeleg de ce doamnele au zâmbetul ăla pe față, de zici că au făcut sex cu Don Juan, după ce ies de la salon :)

Ieși complet din filmul zilei. Iar masajul ăla la scalp este… Dumnezeu, jur!
barber2
Pleci de acolo cu chef să faci lucruri. Nici nu zici că e prânz, cum a fost când am mers eu. Parcă mă trezisem din somn, așa m-am simțit. Sigur, la mine nu s-a lucrat prea mult, însă trebuie să vă spun că merită să încercați experiența asta. E altceva!

Eu am încercat și nu regret nicio clipă.
barber3
Nu mai spun că la lansare am fost gigea :)

Link-uri sponsorizate

Comments