Ghiolbanul de la teatru

teatru1
Link-uri sponsorizate

Îmi place ideea de teatru jucat în spații neconvenționale, însă are un mare dezavantaj – se poate transforma în teren de joacă pentru ghiolbani.

Ce înseamnă spațiu neconvențional? Hală, săli improvizate, săli unde se poate și mânca sau chiar săli de cinema, unde publicul poate consuma nachos sau floricele :)

De departe, cele mai bizare experiențe pot apărea acolo unde există teatru, alcool și ghiolbani.
Asta este sfânta treime a unei seri ratate.

Cum arată ghiolbanul de la teatru?

Înălțime: medie
Înfățișare: dezagreabilă – burta evidentă denotă nu doar lene, ci și lipsa unor orizonturi feminine reale în viața lui
Vârsta: aia de criză!
Vestimentație: dubioasă. Ciudat, dar după ce își dă jos haina, ghiolbanul își păstrează fularul la gât și asudă…

Cam așa arată ghiolbanul de la teatru. Aaaa, am uitat să menționez un detaliu important -miroase a colonie ieftină.

Acum să trecem la ceea ce face:
1. Își comandă o sticlă ‘dă vin’
Este prima lui preocupare. Să fie masa plină. Culmea e că ăsta pe care l-am văzut eu a cerut o sticlă scumpă, pentru că ‘plătește colegul’. În momentul ăla, am simțit cum colegu’ își dorea să-l scalde în acid.

2. Uită să-și pună telefonul pe silent
Și, când ți-e lumea mai dragă, te trezești că ceva cârâie la masa alăturată. Culmea e că individul refuză să pună telefonul pe silent, deși cineva tot insistă :) Mai mult, în momentele moarte ale piesei, își consultă telefonul și scrie de zor mesaje pe wapp!

3. Iese de 5-6 ori din sală
Fie să se pișe, fie să vorbească la telefon, fie să se răcorească puțin. Însă, de fiecare dată, când revine, își păstrează fularul la gât. Ce ți-e și cu sauna asta.

4. Râde tare la orice glumă cu tentă misogină
Pe principiul: în cazul în care vă întrebați cum arată un idiot misogin, luați de aici! Și, nu numai că râde, însă mai și aplaudă frenetic… de unul singur.

5. Îi îngână pe actori
De fiecare dată când El o pune la punct pe Ea, ghiolbanul aduce completări: ‘da, domnule! Are dreptate. Așa e. Știu eu!’ Nu mai spun că în momentul ăla îți vine să-l dai cu capul de toți pereții.

Cam asta se întâmplă când ai nefericita ocazie să-l întâlnești pe ghiolbanul de la teatru. Ați ghicit, seamănă mult cu ăla de la film, cu ghiolbanul care strigă ‘fute-o băăăă!’

Practic, sunt făcuți din același aluat. Și, nu știu cum se face, dar încep să am senzația că avem șanse foarte mici să scăpăm de ei… în viața asta!

Foto Credit: margethelarge.com/

Link-uri sponsorizate

Comments