Fără muzică în Vama Veche?

vama2
Link-uri sponsorizate

‘Ministrul Turismului vrea să măsoare decibelii din Vama Veche’, este știrea pe care am fost invitat să o comentez sâmbătă la B1.

Ce poți să comentezi? Cum poți să comentezi o asemenea aberație?

Pe bune, Vama fără muzică este ca sexul fără orgasm!
De unde i-a venit ministrului această idee? De aici: „Mă gândesc la o măsurare a decibelilor din anumite zone de pe litoralul românesc, pentru că acest lucru mi-a fost ridicat chiar de turoperatori din Germania în momentul în care am participat la Târgul de la Berlin și eu nu-mi permit cât conduc această instituție să avem reclamație sau să pierdem turiști doar din acest motiv”.

Întrebare: ce caută turoperatorii germani în Vamă?
A doua întrebare: unde să mai cazezi turiști? Nu de alta, dar anul trecut, în plin sezon, era aproape imposibil să mai găsești o cameră liberă.

Ce înseamnă asta? Ca turoperatorii germani să-și vadă de drum. Ca și dom’ ministru!

Vama Veche nu este o stațiune de odihnă! Vrei să te odihnești? Du-te nițel mai încolo, la 2 Mai. În Vamă îți asumi zgomotul – atât ziua, când stai la plajă – deși, dacă ești băiat deștept, găsești fără probleme zone de plajă fără poluare fonică; cât și seara, când toată lumea iese la băut și distracție.

Vă dați seama cum ar arăta Vama dacă la ora 23.00, toate barurile, terasele, cluburile de pe plajă ar tăia muzica? Nici nu vreau să-mi imaginez.

Drept urmare, domnule ministru, v-aș propune să le spuneți turoperatorilor germani să-și bage plângerile în cur!

Dacă vor odihnă, să meargă la Govora!

Foto Credit:  bazarthostel.ro/

Link-uri sponsorizate

Comments