Lucrurile mici fac diferențele mari

O privire, o mângâiere, o cafea scurtă... Sunt lucruri aparent mici, dar care pot face diferențe mari.

Privirea și mângâierea îți pot oferi siguranță, atunci când sunt îmbogățite cu iubire; iar cafeaua scurtă poate aduce aromele necesare unei stări de bine fantastice.

Pe bune, dacă ar fi să fac o asociere între iubire și cafea, aș spune că iubirea se potrivește cel mai bine cu o cafea scurtă.
Vorba aia: 'esențele tari...' Știți voi.

Așa și este. Serios. Nu-mi plac cafelele mari, nu-mi plac cănile. Apa multă, arome puține...
Așa și cu iubirea. Nu-mi place atunci când este prea diluată. Lasă loc pentru prea multe interpretări, lasă loc pentru prea multe semne de întrebare.

Dacă mă întrebați pe mine, iubirea trebuie servită tare. Ca un 3 în 1. Ca un Piccolino de la Nescafe. 60 de ml de apă, un pliculeț, a ceașcă mică și... gata! O experiență de neuitat. Mică, dar care face diferența.

piccolino2
În plus, știți cum e, când o guști prima oară, te simți ca atunci când te îndrăgostești... timpul se dilată, parcă zbori, iar aromele alea de Arabica dansează cu tine pe toate ritmurile posibile. Ce beție de simțuri.

Și toate astea într-o ceașca mică. Da! Așa îmi place.

Acum câteva zile m-am pierdut într-o ceașcă de Piccolino. Parcă pluteam pe baloanele alea din Loft.

piccolino4
Piccolino este o cafea ideală pentru oamenii care iubesc, este prima cafea 3in1 scurtă din România și conține toate ingredientele necesare unei iubiri puternice: flirt, identitate și arome tari. Am încercat-o! M-a cucerit! În plus, este produsă aici, în România, iar asta m-a făcut și mai curios.

Gata, vă las să o încercați! Eu mă duc repede să fac două scurte. Nu de alta, dar ar fi păcat ca privirea aia matinală să rămână nemângâiată cu arome deosebite.

Apropo, tu ai avut experiențe care să lege iubirea de cafea?

Acum vă rog să-mi permiteți să vă spun câteva cuvinte despre Nescafe:
Cafeaua solubilă a fost inventată de Nestlé în 1938 şi a fost denumită NESCAFÉ, derivat din numele companiei Nestlé şi café. Astăzi, NESCAFÉ este cafeaua nr. 1 în lume, venind în întâmpinarea consumatorilor cu foarte multe varietăţi de produse pentru toate gusturile.

În România, NESCAFÉ este prezent cu mai multe game de produse:
- NESCAFÉ Brasero: Original, Strong, Mild, Decaf;
- Plicuri NESCAFÉ: gama Cappuccino (Cappuccino Vanilla, Mochaccino, Cappuccino Original), gama 3in1 (3in1 Cool, Zahăr Brun 3in1, Mild 3in1, Strong 3in1, Original 3in1);
- NESCAFÉ Dolce Gusto – sistem premium şi inovativ de băuturi;
- NESCAFÉ Gold Blend și NESCAFÉ Espresso;
- NESCAFÉ Alegria – automate de cafea;
- NESCAFÉ Milano – aparate profesionale de cafea.
În 2017, NESCAFÉ lansează în premieră mondială un nou produs pentru categoria de 3in1 – NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO.