Trei metode prin care poți scăpa de cearcăne

eupascal
Link-uri sponsorizate

‘Ia și tu niște întăritoare de ficat. Ia uite ce cearcăne nasoale ai’. Asta mi-a zis un băiat la sală acum câteva zile.

‘Ficatul e okay. Sunt moștenite’, i-am răspuns calm. Nu aveți idee de câte ori am purtat genul ăsta de discuție.

Oricum o dai, oricum o scoți, cearcănele nu sunt ceva cu care să te mândrești.
Dincotră, sunt ceva inestetic, ceva ce-ți pătează imaginea, mai ales atunci când, prin natura meseriei, te expui și intri în contact cu mulți oameni, așa cum fac eu.

Drept urmare, este cât se poate de firesc să încerc să găsesc orice variantă posibilă pentru a rezolva problema asta.

Acum câteva zile, mi-am făcut pentru prima oară procedura vampir. Cel care mi-a făcut-o este Dr Pascal Dameh, un tip foarte simpatic. Profitând de vizita făcută la My Cliniq – Creator of Beauty, am zis că nu ar fi rău să discut cu Pascal despre subiectul ăsta, un subiect care mă roade de atâția ani.

Înainte de orice, este foarte important să vezi care este sursa cearcănelor? Nu toate cearcănele sunt moștenite. Așa că nu ezitați să vă faceți investigații.

Atunci când te afli într-un caz similar cu al meu, există trei proceduri pe care le poți face.

“O primă procedură ar fi umplerea golului de sub ochi cu acid hialuronic. A doua este mezoterapia, completată de PRP – metoda vampir. A treia este folosirea grăsimii proprii pentru umplerea golului de sub ochi. În general, se începe cu hidratare, adică cu mezoterapie. După mezo, eu propun metoda vampir. Asta înseamnă că recoltezi 1 eprubetă de sânge de la pacient, pui eprubeta la centrifugă pentru 15 minute, după care extragi plasma și i-o injectezi în zona dorită. Asta doar în cazul în care cearcănele nu sunt prea adânci. Dacă sunt prea adânci, atunci trebuie să umpli cu acid sau cu grăsime”, mi-a spus Pascal Dameh.

Eu am făcut prima ședință de vampir. Nu simți nimic. Acul este foarte mic, iar fața îți este amorțită înainte. Așa că este 100% safe. Nu mai spun că la final, plasma rămasă se amestecă cu cremă hidratantă și ți se aplică o mască pe care o ții pe față 3-4 ore.

Ei bine, să nu vă imaginați că ați făcut o ședință de vampir și gata. Nu. Lucrurile nu stau așa. Ar însemna să aveți mare noroc. Eu nu am :)

‘Procedura se repetă cam la trei săptămâni până când ajungi să nu se mai vadă deloc. Depinde de la caz la caz cât durează. Însă după ce ai ajuns la rezultatul dorit, repeți procedura cam la un an distanță’, mi-a mai spus Pascal.

Atunci când vorbim despre cearcăne, răbdarea este esențială. Răbdarea și încrederea. Sigur, nu știu dacă poți scăpa total – o să vă spun după încheierea ședințelor – însă jur că merită să încerci. Orice îmbunătățire este o mare bulă de oxigen.

Nu mi-am imaginat niciodată cum ar fi fără cearcăne, însă jur că îmi doresc să scap de ele. Atunci când le ai, vrei să scapi. Când nu le ai… subiectul nu există. E simplu!

Știu că unii nu pot înțelege ce înseamnă asta. Însă, vă rog să mă credeți, nu e deloc funny ca tu să râzi cu poftă, iar ceilalți să perceapă asta ca pe o suferință.

Așa că, dacă sunteți în situația mea, sper să ajute informațiile.

Link-uri sponsorizate

Comments