S-o iubești (VIDEO)

trupahara1
Link-uri sponsorizate

Dacă nouă, bărbaților, ni s-ar înmâna un caiet de instrucțiuni de folosire a femeii, fac pariu că în capul listei ar scrie mare: ‘S-o iubești!’

Și nu doar de 1 și 8 Martie sau în celelalte zile de sărbătoare din an, ci tot timpul. Tot timpul pe care vi-l rezervați pentru a trăi împreună.

Unii ar spune că e musai ‘S-o iubești’ veșnic. Da, așa e, pe EA, pe FEMEIE, așa ar trebui.

Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta, tu, bărbate, nu înceta ‘S-o iubești’, indiferent ce nume are poartă, indiferent de înălțime, forme sau de culoarea părului.

Nu înceta ‘S-o iubești’!

Grijă mare însă… există și femei care sunt ca trandafirii – pline de spini! Iar înțepătura lor este extrem de dureroasă. Așa că fie înveți să le ‘apuci’, fie cauți flori fără spini.

Însă, indiferent ce se întâmplă… indiferent de experiențele prin care treci, nu înceta ‘S-o iubești’.

Fără iubire, femeia se usucă pe dinăuntru, ea devine un pion al întunericului și tare rău îi stă…

Am văzut multe, poate prea multe femei uscate; am văzut multe, poate prea multe femei otrăvite de întuneric; am văzut multe, poate prea multe femei… cu petalele rupte. Însă nu ai idee ce mult contează un strop de iubire. Acel strop, aparent insignifiant, face diferența și o readuce la viață. Încearcă… nu doare!

Nu îți iese cu una… ghinion! Nu dispera… Mai există și erori de fabricație :)

Încearcă din nou și din nou și din nou… Rămâi deschis pentru iubire, oferă iubire și nu ezita să primești iubire. Crede-mă, chiar și atunci când nu mai există speranță, chiar și în cele mai negre momente din viața ta, tot se va găsi o femeie care să te invite ‘S-o iubești’.

Exact ca titlul acestui cântec pe care ți-l dedic de ziua TA.
La Mulți Ani, femeie!

P.S.: In curand imi voi lansa cea de-a doua carte. Ea se va numi ‘Iubirea de la A la Z: Alfabetul relațiilor’. Dacă vrei să te numeri printre primii cititori ai cărții mele, intră AICI, înscrie-te și vei avea ocazia să poți comanda cartea cu autograf, dar și să beneficiezi de surprizele pregătite pentru primii 200 de cititori.

Link-uri sponsorizate

Comments