Therme – dovada că nesimțirea distruge intențiile bune

therme1
Link-uri sponsorizate

‘Nu poți avea pretenții de civilizație de la un popor care s-a mutat la oraș acum 60-70 de ani’, asta i-am spus unui prieten după ce am ieșit de la Therme.

Am fost dezgustat de oamenii pe care i-am văzut acolo.

Mi s-a confirmat ceea ce știam de ceva vreme: orice lucru mișto se strică din cauza meltenilor.
Apropo, aveți impresia că Bamboo a fost construit pentru pițipoance? Cum credeți că s-a stricat atmosfera din Fratelli? La fel! Prin apariția meltenilor.

Peste tot se întâmpă același lucru – nesimțirea distruge toate intențiile bune.

Și, din păcate, România este plină de nesimțiți.

Să nu mă înțelegeți greșit – nu toată lumea de la Therme este așa, însă este suficient să ai un procent de 5-10% și îți strici plăcerea de a te relaxa în apa aia mișto.

Dar, să încep cu lucrurile bune :) Mie mi-a plăcut la Therme. Am stat în zona Palm și am trecut puțin și prin Galaxy… la copii. Acolo m-am enervat cel mai tare :)

Mi-au plăcut micile bazine din Palm – sare, litiu, calciu și magneziu și piscina mare care corespondează cu cea de afară. E tare mișto să bei o bere în piscină, în timp ce afară sunt minus 2-3 grade. Interesant…

În zona Palm a existat un singur incident, cu niște cocalari care s-au urcat peste noi, la propriu, cu cel mai mare tupeu din lume, pentru a obține un loc la bar. Aruncau unul în altul cu gheața găsită prin paharele de pe bar. Mi s-a urcat rapid sângele în cap. Mă mir cum de nu l-am spânzurat pe unul dintre ei cu lanțul de aur de la gât.

Serios, oricât de zen aș fi, chiar cred că anumite animale de astea ar trebui ținute în rezervații. Nici măcar nu au pornit pe drumul dintre animal și om.

Am plecat de acolo. Era imposibil de stat.

Mi-au plăcut și saunele din zona Galaxy… cu un singur amendament – ușile pe care se freca toată lumea.

M-au apucat nervii. Nu mai spun că la intrare scria mare: ‘copiii sub 14 ani nu au voie’, iar înăuntru era plin de copii sub 10 ani. Ce e asta? Lipsă de civilizație! Crasă. Nu mai spun de unii care porneau apa pe scaunele alea de piatră și te stropeau fără jenă.

Bine că nu am stat prea mult în zona aia :)

Una peste alta, Therme mi se pare un business util, un business de succes, însă cred că mai calc acolo doar în cursul zilei, când sunt mari șanse să nu fie nimeni :)

Nu mai vorbesc despre tatuaje. Nu am văzut în viața mea atâtea tatuaje cu Ion + Maria = love!

Cele mai urâte tatuaje din lume acolo le-am văzut.

Ca o concluzie, pot spune că m-am relaxat, până la un punct, la Therme. Mi-aș fi dorit să nu existe melteni. Din păcate, acest lucru nu se poate! Trăim totuși în România…

P.S.: Ce am mai văzut? Oameni urlând între ei, însă fără să se certe; dudui care erau boite de parcă ar fi ieșit la club; tone de bijuterii și burți, multe burți… una fiind a mea, semn că WorldClass scrie pe mine :)

Foto Credit: click.ro/

Link-uri sponsorizate

Comments