Fără inteligență, sexul e pustiu

sexylady1
Link-uri sponsorizate

Nu mai pot cu femeile care se plâng că bărbații sunt niște mașinării sexuale. Toată ziua stau și se jelesc, își plâng de milă și se întreabă: ‘oare nu mai există bărbați dornici de ceva serios?’

Ba da, există!

Am însă o întrebare: voi ați analizat semnalele pe care le transmiteți?
Dacă vina nu le aparține în totalitate? V-ați gândit că e posibil ca și voi să fi pus puțin umărul (copsele, sânii, fesele, buzele etc) la situația asta încărcată 100% sexual?

Am mai spus-o și cu alte ocazii – NU MAI MINȚIȚI CĂ VREȚI IUBIRE, CÂND MESAJELE PE CARE LE TRANSMITEȚI SUNT EXCLUSIV SEXUALE!

Inteligența bărbatului(sufletul) nu se cucerește doar cu sex! Sexul… da, ăsta se cucerește doar cu sex! 100%. Dar lucrurile rămân strict în zona sexului! Nu vă așteptați la altceva. Mesajele sexuale atrag arderi scurte, consum, nu relații!

Drept urmare, atunci când ieși din casă, nu ezita să te privești în oglindă. Cu mare atenție! De la machiaj și până la outfit! Și întreabă-te: ‘ce vreau eu să obțin?’

Fac pariu că foarte puține femei își pun întrebarea asta. Fac pariu că puține femei își pun problema semnalelor pe care le transmit. Am prietene care se miră că ies în club și sunt ‘agățate’ de puști de 25-26 de ani, ele având spre 40.

Nici ele nu iau în calcul mesajele pe care le transmit, deși sunt mesaje evidente: ‘sunt liberă, independentă, disponibilă și NF de multă vreme!’

Când transmiți un astfel de mesaj, să nu te aștepți ca bărbații să înțeleagă altceva. Nu, ei înțeleg corect mesajul. Partea proastă intervine atunci când mesajul pe care îl transmiți nu are nicio legătură cu intențiile tale sau când mesajul este mult mai tupeist, deci nu prea se pupă cu intențiile tale reale. Se întâmplă și asta. Se numește neasumare!

Rezultatul?

Bărbații vor pleca dezamăgiți și vor spune: ‘uite încă o divă porno fake’; iar ea va fi nemulțumită pentru că o bagă în seamă doar băieți tineri, care vor sex, când ea caută iubire.

Vedeți ce rezultate produce lipsa asumării, necunoașterea? Dezamăgire pe linie!

Păi nu mai bine îți echilibrezi tu frumușel mesajele și dorințele? Atunci să vezi cum se schimbă lucrurile. Câtă vreme una arăți și alta vrei… sau una arăți dar nu prea ești sigură că vrei… nu vei obține niciodată rezultate pozitive.

Ne hotărâm și noi puțin?

Femeile greșesc enorm atunci când cred că pot să obțină relații cu ajutorul sexului. Și ce fac? Se oferă ieftin! Se oferă ieftin, sperând la rezultate spectaculoase pe termen lung. Din păcate, în cele mai multe cazuri, rezultatele sunt cât se poate de rapide… și se soldează cu dezamăgire, dezgust și, de ce nu, lacrimi. Nu mai spun că cele mai multe ajung să se simtă folosite.

Păi asta este nota de plată a mesajelor pe care le transmiți. Transmiți că vrei sex? Okay, atunci așteaptă-te să obții sex! Niciodată, dar niciodată în viața mea, o femeie nu a reușit să mă bage într-o relație cu ajutorul exclusiv al sexului.

Toate femeile care au încercat să-mi cucerească inteligența/inima prin deepthroat au eșuat lamentabil!

Unde au greșit? Au luat-o de jos în sus!

Doamnelor, vă rog din suflet, schimbați tactica, nu mai greșiți capul :) Încercați să cuceriți întâi mintea bărbatului, sufletul lui, încercați să-l faceți să aibă fantezii cu voi, să se vadă alături de voi… și vă garantez că nu se va mai căra după prima partidă de amor.

Fiți inteligente, ce dracu’!

Fără inteligență, sexul e pustiu…

Foto Credit: openwalls.com/

Link-uri sponsorizate

Comments