Cum ne-am cunoscut? Pe textele lui Vulpescu!

eu34
Link-uri sponsorizate

Ieri am primit un mesaj care m-a lăsat mască. Un mesaj care m-a emoționat profund.

Este genul ăla de mesaj care te face să mergi mai departe, care te umple de energie și de încredere.

Este acea poveste la care, atunci când te apuci să dezbați anumite teme – multe dintre ele considerate tabu -, pur și simplu nu te gândești că se poate întâmpla.
În cei 3 ani și ceva de blogging, aici, pe Vulpescu.eu, s-au întâmplat destule. S-au legat prietenii, s-au ridicat multe semne de întrebare, au fost certuri, dezbateri acide, mulți oameni și-au deschis sufletul; alții mi-au scris, căutând răspunsuri sau soluții… s-au destrămat relații etc.

Sincer, nu m-am gândit niciodată la ce impact pot avea textele mele asupra oamenilor, iar aceste lucruri enumerate mai sus mă obligă. Mă obligă la seriozitate, la studiu, la înțelegere, la empatie.

Ei bine, iată că ieri, pe la prânz, am primit un mesaj care a completat frumos toată lista întâmplărilor generate de textele mele.

Mesajul este semnat de o femeie, iar povestea este una de dragoste.

Vă redau mai jos mesajul, scoțând din el, evident, numele și alte detalii private:
‘La mulți ani și un 2017 cu inspirație, iubire și încredere, că ceea ce faci, faci bine! 🙂 Îndrăznesc să scriu aceste rânduri, pentru că vreau să îți împărtășesc o poveste care a pornit de la … tine. Voi încerca să fiu scurtă, pentru a nu deveni plictisitoare.

Îți urmăresc postările de peste un an. M-a atras stilul pragmatic și, totodată, de bun simț al articolelor tale. Pentru mine e interesant să aflu modul în care gândește un bărbat ancorat la realitățile, uneori crude, ale vieții. Am comentat pe alocuri, atunci când am simțit că am ceva de spus.

În urmă cu un an, pe marginea unui articol legat de lupta pe care femeile ajung să o ducă cu partenerul de viață, ca într-o competiție, am primit o replică la comentariul meu din partea unui bărbat. Era un comentariu care nu jignea (ca în alte cazuri). Exprima tot o opinie proprie. Am citit și … atât.

În aceeași zi, persoana respectivă m-a salutat printr-un mesaj privat. De atunci, am vorbit în fiecare zi. După trei luni ne-am și întâlnit. Locuim în orașe diferite, suntem divorțați amândoi și avem câte un copil, pe care fiecare îl crește.

Amândoi am cunoscut părțile umilitoare ale vieții și experiența de a fi părăsit. Totuși, toate aceste întâmplări (sau experiențe de viață), nu ne-au alterat nicicum sufletul.

Astăzi am primit un … inel.

Avem visuri și speranțe și, mai ales, credem în noi și în faptul că am învățat din lecțiile anterioare.

Când apropiații m-au întrebat cum ne-am cunoscut, am răspuns simplu “pe textele lui Vulpescu”. 🙂 Cumva, chiar așa este.

De ce ți-am scris? Ca să știi ce putere au vorbele tale, ce poți face, fără ca măcar să realizezi.
Îți doresc mult, mult succes!
O zi și un an minunat’.

Ce mai poți să spui când primești un asemenea mesaj? Rămâi mut! Mut și fericit! Fericit pentru că vezi că ideile tale produc apropiere între oameni, iubire, adică dorință de a fi și de a reuși împreună!

Uite asta înseamnă împlinire! Genul ăsta de mesaj!

Dragii mei, vă mulțumesc din suflet și vă doresc tot binele din lume. Aveți grijă de voi și de iubirea voastră.

Mulțumesc!

Link-uri sponsorizate

Comments