Draga mea femeie (episodul 2)

eu9
Link-uri sponsorizate

Mă văd nevoit să-ți scriu din nou. Iar asta se întâmplă pentru că văd că dai share unor texte somnolente, fără să le filtrezi prin experiența ta de viață. Le iei de bune și proclami: cât adevăr!

Fiind un bărbat ajuns în pragul vârstei de 40 de ani și comunicând cu o grămadă de femei care se apropie de pragul ăsta, pot să-ți spun că simt o plictiseală crâncenă atunci când te văd cum îți plângi de milă.

Ești ca un copil răsfățat care așteaptă ca un matur să-i rezolve problemele.
Iar asta te acoperă cu o monotonie insuportabilă. Nu mai spun că ești previzibilă! Nici nu ne întâlnim bine, nici nu apucăm să comandăm un vin … că hop, începi să mi te plângi, să îmi spui cât de mișto ești tu și cât de nașpa sunt toți bărbații care ți-au bătut la ușă.

Ești un geniu neînțeles al iubirii, jur.

Trebuie să recunosc, fără să am vreo jenă, că până la vârsta de 40 de ani am primit o groază de propuneri ușuratice de a face sex. Da, de la suratele tale, de la alte ‘genii ale iubirii’.

Dar niciodată nu am înțeles cum pot femeile să creadă că dacă îmi fac un deep throat… mă vor convinge să le iau de nevastă? De ce vreți să ne mințiți? De ce ne oferiți sex pentru a obține relații? Așa credeți că funcționează lucrurile? Greșit! Dacă faceți asta, veți primi înapoi minciuni… emoționale, minciuni care se vor transforma în suferință, în suferința voastră!

Când treci de o anumită etapă a vieții, nu mai pui botul la vrăjeală atât de ușor. E clar că ai văzut și futut, pardon, cunoscut multe, deci nu te mai lași atât de ușor de impresionat de un sân, de un cur, de o coapsă. Nu mai spun că aproape de fiecare dată am știut cum se vor desfășura evenimentele, până la cel mai mic detaliu.

Foarte rar am avut surprize însă, dă-mi voie să-ți spun că de fiecare dată, dar de fiecare dată, suratele tale mi-au spus că nu vor nimic, când de fapt își doreau totul. Nici bine nu ne ștergeam buzele după prima confruntare amoroasă și ele se visau în prima vacanță împreună…, prima vacanță de după nuntă :)

Ntz ntz, eronat! Noi nu funcționăm așa!

Draga mea, înțelegi că asemenea manifestări ne plictisesc cumplit, ba chiar ne enervează? Unde te grăbești? Se închide târgul de mirese și ratezi super-oferta last minute?

Lasă-mă să te descopăr, lasă-mă să te aprofundez, lasă-mă să văd cum mă pot dezvolta lângă tine… nu te grăbi să-mi pui șaiba pe deget.

Iar dacă ceasul tău bate mai repede, dă-i un ciocan, armonizează-l cu al meu.

Eu înțeleg foarte bine unde duc, de cele mai multe ori, toate astea, dar ține cont și de ceea ce-mi doresc eu. Demonstrează-mi că nu sunt doar un vibrator cu potențial în ochii tăi. Fă-mă să mă simt bărbat, fă-mă să mă simt apreciat, pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce crezi tu că aș putea fi!

Altfel, dacă proiectezi asupra mea modelul tău de bărbat ideal, un model care mă strânge la boașe, jur că o să mă car! Blogger de relații fiind, înțeleg că vă place să visați, așa cum înțeleg că vă place suferința însă, dă-mi voie să-ți spun că mie îmi place realitatea și, poate cel mai important, îmi place să mă bucur de viață.

Jur că uneori chiar le asociez pe femei cu cele mai naive ființe. Au atâtea baliverne în cap, încât mă mir că mai pot să stea în picioare fără să se lovească la cap la fiecare pas.

Sigur că există și femei educate, femei care au o capacitate extraordinară de a iubi, femei care te farmecă prin șarm și feminitate, femei cu care ți-ai dori să-ți petreci tot restul zilelor. Asta nu înseamnă că aș fi dispus să renunț la mine pentru ele. Nu, la mine nu renunț nici mort!

Ca să revin, femeile astea sunt puține, foarte puține. Procentul este direct proporțional cu cel al bărbaților mișto. În rest… multe mese!

Rar mi-a fost dat să am cu cine să flirtez. Băi băiete, nu am văzut așa ceva. Dacă vrei într-adevăr să afli ce mă atrage la o femeie, atunci îți voi răspunde: inteligența!

Țâțe am mai supt, cururi bombate am mai lins, coapse tonifiate am mai strâns în mâini… însă cu creierul… aici a fost mai greu!

Ador să vă văd că spuneți că bărbații sunt imaturi, că sunt copii. Nu ai idee câți copii am întâlnit, câte fetițe care aveau 30+, ba chiar 40+ în buletin am întâlnit. Nu ai idee.

Pe bune, la cei 40 de ani ai mei nu îmi mai pasă că ai o plică pe ici, pe colo; sau că sânii au căzut pradă gravitației. Mă interesează ceea ce m-a interesat mereu – ce vom discuta înainte, în timpul și mai ales după…

Mă interesează să aflu ce îți dorești de la viață și ce viziune ai vis-a-vis de relații. Job-ul nu mă interesează neapărat! Sigur, să nu te gândești că o să te întrețin! Asta să-ți iasă din cap. Trăim în secolul 21. Fii independentă :)

Iar dacă îți dorești să mă surprinzi, uimește-mă prin feminitate, prin capacitatea ta de seducție, prin deschiderea ta spre iubire. Eu înțeleg foarte bine că primul tău gând este cel de a mă poseda (de a mă avea cu acte). Să fim serioși! Tu ai creier, nu-i așa?

Pune-l în mișcare și observă bărbatul din mine. Arată-ți sensibilitatea și delicatețea, feminitatea și seducția, provoacă-mă, fă-mă să fiu acolo, 100% prezent!

Am trecut prin multe și am cunoscut multe. Pot să-ți fiu izvor de inspirație, de liniște și căldură sufletească, pot să-ți fiu prieten, amant, confident, coach… Trebuie doar să mă lași! Iar ca să mă lași, trebuie întâi să mă vezi!

Nu m-ai întâlnit virgin :)

Și, ghici ce, am avut parte și de dragoste și de iubire! Așa că știu cu ce se mănancă! Și sunt oricând gata să ți-o ofer. Ești sigură că ești pregătită să o primești?

Eu sunt pasionat de iubire, așa că alte oferte nu mă interesează!

Ce zici, te bagi?

P.S.: Acest text este o variantă masculină, un răspuns la ‘textul de succes‘ care circulă în ultimele zile pe net.

P.S.1: Nu mai imbrătisati toate tâmpeniile care vă mângâie orgoliile. Invătati să vă luați de la viată ceea ce vă doriți… dar fără să-i nenorocitit pe ceilalți.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments