România – o țară PSD?

eumens
Link-uri sponsorizate

Mi-aș fi dorit ca duminică, în ziua votului, să văd o prezență de 90%! Știți de ce?

Ca să facem un scurt reality-check în România!

Cum vă sună ideea asta: România este o țară PSD!
Știu, prost! ‘Booo, comunistule! Lasă politica și scrie despre curve, amantlâcuri și alte de astea’, parcă îl văd pe imbecilul care mi-a comentat ieri cum trage aer în piept victorios, bălind pe taste.

Și totuși, nu cumva am dreptate? Nu cumva suntem o țară PSD?

Ar fi ceva ieșit din comun?

Să ne gândim puțin! Asistați social avem tone; analfabeți… la fel, oportuniști – adică de ăia care-și schimbă opiniile politice în funcție de trend… ohoooo, mulți – câtă frunză, câtă iarbă; nomazi politici – fără număr; oameni care așteaptă să li se dea – fie de la Dumnezeu, fie de la Dragnea – mai are sens să discutăm?

Ce procent din populație înseamnă acești oameni?

Mai devreme am văzut cum arată profilul votantului PSD! Și, cumva, mi s-au confirmat bănuielile – 50% dintre votanții de la oraș au pus ștampila pe partidul lui Dragnea. E? Așa-i că sună ciudat?

Vreți și la București? Luați de aici – 35.3% au votat PSD! Doar jumătate au votat PNL. Acum vă mai miră de ce avem primar PSD?

Mai departe, mai există mitul potrivit căruia alegătorul PSD este incult.

Oare?

Ia să ne uităm puțin peste cifre:
26.8% dintre votanții cu studii superioare au votat PSD!
24.4% au votat PNL!

E? A mai căzut un mit?

Dacă te uiți peste cifre, vei vedea că și studenții au votat PSD și oamenii care au un loc de muncă etc…

Ăștia au câștigat pe toate plajele. Și sunt cifre pe care nu le-am inventat eu.

Și atunci, stai și te întrebi: unde se rupe treaba? Unde au fost tinerii ăia frumoși și liberi care dat jos guvernul Ponta acum un an și o lună?

Simplu, fie nu au votat, fie au votat dezordonat sau au votat… PSD!

Nu vă enervați! Haideți să judecăm calm, la rece și să admitem faptul că ieșirea aia în stradă a fost la cald, adică post-Colectiv. Mulți dintre oamenii care au ieșit atunci în stradă sunt dezinteresați complet de politică, de un viitor mai bun etc… Sunt protestatari de conjunctură! Mulți au ieșit acolo ca să schimbe ceva, orice, rapid. Și au schimbat, un guvern și atât!

Așa suntem noi, românii, ne plac victoriile de scurtă durată, după care nu avem nicio problemă să-i readucem la putere pe ăia pe care i-am dat jos :)

Masochiști!

Așa s-a întâmplat și acum!

Sigur, PSD a câștigat la pas și din cauza faptului că nu a avut competitori. Chiar nu a avut. Ăia s-au sfâșiat între ei, timp în care Dragnea câștiga alegerile spunând că va crește salariile în Educație și Sănătate și va elimina 100 și ceva de taxe.

Știu că nu ne place, știu că ne enervează cumplit rezultatul, cel puțin pe noi, ăștia din bula Facebook, însă cei pe care i-am susținut noi la alegeri sunt proști rău de tot!

PROȘTI! Cu litere mari! În frunte cu Cioloș, care a jucat la două capete și a rămas cu buza umflată! Stupidă strategie! Fix salvatore de la patria i-a ingropat și pe PNL și pe USR.

N-au știut jocul și și-au luat-o în freză!

Noi, ce facem?

Continuăm să ne lamentăm pentru niște proști care au crezut că pot să ne scoată din case cu vrăjeli?

Sau punem mână de la mână și ne facem viețile mai frumoase?

P.S.: George Carlin avea dreptate – nu politicienii sunt nașpa, ci publicul, adică ăia care îi votează! NOI!

Link-uri sponsorizate

Comments