Bună dimineața, România!

protest1
Link-uri sponsorizate

Bună dimineața, România! Ce mai faci? Te bucuri de vremea asta frumoasă?

Ai avut un week-end greu, așa-i?

Știu, te-ai dat pe pârtie la Predeal sau Azuga; te-ai bulucit în trenuri, chipurile să mergi la vot -aiurea, de fapt ai fentat statul și ai mers moca -; ai tăiat porcul… chestii de astea românești!
Cum ești în dimineața asta frumoasă? Ușor chiaună? E de la țuică! Crede-mă!

Ar trebui s-o lași mai moale! Am auzit că-ți întunecă discernământul și te face să iei decizii proaste!

Nu mai spun că te face să zaci în pat și apoi să te trezești că lumea s-a schimbat și tu nu ai fost prezent la schimbare.

Pentru că da, draga mea, absenteismul tău a produs o nouă schimbare în sfera politică. Schimbarea aia nașpa!

Au venit ‘ăia’ înapoi!

Cum care ăia? Ăia pe care i-am dat jos cu urlete acum fix 1 an, 1 lună și câteva zile. Mai ții minte coloana aia de tineri frumoși și liberi care au împânzit piața din fața Guvernului? Mai ții minte Colectiv?

Hai că știu că ți-a plăcut!

Da, draga mea, se întoarce Ponta. Aseară, când tu dormeai sau te pregăteai pentru job, eu mă uitam la tv și îl vedeam pe Ponta. Zâmbea!

Și mai era unu’! Dragnea! Și ăla zâmbea! Învingător!

Pentru că da, draga mea, a învins Dragnea! Ăla care a fost condamnat pentru măsluirea alegerilor. Numai că știi ce e trist? Că de data asta nu a fost nevoie să le măsluiască! Le-a câștigat pe bune și la scor.

Cum s-a întâmplat asta? Simplu! Tu nu ai mers la vot! Iar tu, draga mea Românie, reprezinți 60% din țară. Ai crezut că votul tău nu schimbă nimic!

O laie! Nevotul tău a schimbat tot! Pentru următorii 4 ani. Și acum nu ai ce să mai faci. Regretele sunt inutile!

Hai, fie, îți dau 3 minute să postezi pe Facebook cugetări de genul: ‘nu pot să cred cât de tâmpiți sunt românii’, ‘iar i-ați votat pe penali… pfff’, ‘mi-e scârbă de țara mea’, ‘nu ne mai vindecăm niciodată’, ‘iar au câștigat inculții și boșorogii’ (asta nu mai ține – s-a votat mai muilt la oraș, dar tu dormeai), ’emigrez’ etc…

Apropo, emigrezi?

Fac pariu că nu!

Las’ că o să fie bine sub PSD! O să vezi! Așa ai zis mereu…

Ce mai contează cine ne conduce… toți sunt din FSN.

Băi, greșit, nu chiar toți. Uite, spre exemplu, la alegerile astea, în timp ce PNL a eșuat lamentabil, grație bombonicii din fruntea partidului, o duduie care sper să dispară din politica românească; ‘băieții’ lui Soros au luat 25% la București și 8% pe țară. USR îi cheamă.

Îți dai seama? Mi se pare tare. Un partid apărut de nicăieri să devină a treia putere politică în mai puțin de 1 an de zile? Deci se poate! Doar că tu ai refuzat să crezi și ai stat acasă. Bravos, pupă-te!

Meriți un premiu pentru indolență!

Acum, că PSD se pregătește să facă un nou guvern, cred că e cazul să nu te mai tragi pe cur, draga mea Românie, să nu te mai îngrijorezi – se îngrijorează Iohannis destul – și să-ți iei viața în propriile mâini, fără să mai aștepți de la alții, de la penali.

Fă-ți viața, fă-ți banii, învață să fii fericită… fără să te mai gândești la politică.

E ultima soluție care ți-a rămas.

Dacă stai și te jelești, noi, ăștia care am mers la vot, o să te acuzăm de ipocrizie și știu, nu trebuie să-mi spui, așa-i că ți se urcă sângele în cap când ți se pune oglinda sub nas?

Te pup, bună dimineața!

Hai, savurează-ți cafeaua, țigara și bucură-te de viață!

Totul e la fel ca înainte!

Link-uri sponsorizate

Comments