Esti barbat atunci cand…

eucave4
Link-uri sponsorizate

“Esti barbat atunci cand facturile vin pe numele tau, nu cand ai barba de hipster si stai cu ma-ta!”, este un mesaj care mi-a inundat wall-ul in ultimele zile .

Culmea, o gramada de oameni au dat like si share, chestiune care m-a pus putin pe ganduri.

Daca asta inseamna barbat – sa vina facturile pe numele tau –  bine… e in regula!
Asta mi se pare o raportare aberanta la masculinitate.

Sa platesti facturi la intretinere, curent, telefon, leasing la masina, impozite la casa… nu te face mai barbat, ci doar un cetatean integrat in societate. Atat!

Lucrurile astea nu au nicio legatura cu calitatea umana a platitorului de facturi. Poate foarte bine sa fie un bou ranced, semi-analfabet, un idiot care nu stie cum sa o prinda pe vecina de la 5 intre etaje ca sa-i traga o bulaneala pe cinste.

Asta inseamna barbatie? Sa platesti facturi? Ce ieftin…

Acest simt al proprietatii mi se pare ridicol.

Bai baieti, chiar nu v-ati saturat sa va futeti viata achizitionand obiecte in care sunteti nefericiti? Si aici ma refer la case, haine, masini… femei (si ele tot obiecte sunt pentru voi).

Nu? Nu v-ati saturat sa va bucurati de viata doar atunci cand ajungeti in locuri retrase, unde o duduie ‘buna’ va pune un sfarc pe ochi… evident dupa ce i-ati platit ‘factura’ de prestari servicii?

Ce imi mai place cand vad cum se rostogoleste masculinitatea pe net. Splendid!

Este un spectacol care poate fi comparat cu orice blockbuster hollywoodian.

Dragii mei barbati, luati aminte, daca pe facturi nu apare numele vostru… sunteti naspa!

Si nu care cumva sa stati cu parintii sau sa va lasati barba. Si atunci sunteti naspa.

Si inca ceva – nu care cumva sa incercati sa fiti oameni, sa ii respectati pe ceilalti, sa respectati si iubiti femeia… nu, nu faceti asta! Vi se va spune ca nu sunteti barbati!

Hadeti, fuguta acasa si vedeti ce scrie pe factura. Sunt sigur ca o sa vi se scoale si o sa va simtiti puternici cand va veti vedea numele pe o bucata de hartie pe care scrie Enel.

Dupa aia puteti sa mergeti la trista aia care a acceptat sa stea langa voi si sa-i spuneti – na, fa, vezi? Eu platesc,eu te fut!

Atunci sa vezi adulatie! Atunci sa o vezi cum se va inchina ea in fata masculului erect, in fata zeului platitor de facturi.

Si, daca nu se inchina, lasa ca o fortezi tu… si asa se poarta. Doar o ai si pe ea pe factura… nu?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments