Confesiunile unei videochat-iste: 10 ore pe zi sunt infidelă!

videochat1
Link-uri sponsorizate

‘Bună! Nu te-ar tenta să publici un articol despre branșa videochat-ului?’, mi-a scris o femeie în privat acum câteva zile.

Instantaneu, gândul meu s-a dus către un articol pe care îl citisem acum câteva luni și în care se spunea că România ar fi campioană mondială la videochat.

‘De ce nu? Nu mă pricep deloc la zona asta și aș vrea ca informațiile să fie veridice. De unde le ai?’, am întrebat eu ușor sceptic.
‘Practic meseria asta de câțiva ani’, mi-a răspuns ea.

Ca bărbat, prima curiozitate a gravitat în jurul motivelor pentru care a ales să facă meseria asta. Evident, pe lângă o doză de plăcere, latura financiară este cea care primează.

“Am rate și munca principală nu mă ajută să le achit. O fac în primul rând pentru considerente materiale, pentru flexibilitatea programului, pentru faptul că e comod, în sensul că nu stau două ore în trafic, nu am șef etc…”, mi-a spus ea. Da, videochat-ul poate fi practicat de acasă.

În plus, din câte înțeleg, sunt slabe șanse să te afle cineva. Site-urile sunt străine și acolo intră puțini români, spre deloc.

Okay, după ce am înțeles că e vorba despre bani, m-a interesat să văd dacă este sau nu într-o relație. Aici a fost interesant. Da, are o relație.

“10 ore pe zi sunt infidelă, mai ales atunci când îmi provoc singură orgasme… pe bani”, mi-a spus ea râzând.

Interesantă abordare, dar și complicat de acceptat pentru mulți bărbați.

Ca să revin la poveste, pe lângă chestiunile ce țin de motivația ei de a face meseria asta, pe care nu o condamn (fiind o alegere personală), am vrut să aflu și cum sunt bărbații care apelează la aceste servicii sexuale online.

VOR SĂ FIE VALIDAȚI
“În România este un subiect tabu, nu prea se vorbește despre asta. În general, se spune că fetele care fac asta sunt curve, iar consumatorii… niște labagii. Eu nu vă lucrurile așa. Utilizatorii sunt 18+ și sunt din toate colțurile lumii, mai puțin din România. Se împart în foarte multe categorii, în zeci de categorii.

Majoritatea au nevoie să fie validați permanent, pe tot parcursul show-ului, vor să audă că o au mare, cea mai mare, cea mai roz, cea mai neagră, cea mai groasă… the top of the top!
În plus, ei vor emoții, chiar și prin ecran. Vor să le spui pe nume, vor să te simtă acolo, vie, activă, prezentă, vor să simtă că ești în extaz din cauza a ceea ce vezi sau îți scriu.

În general, nu se arată foarte mulți, iar cei care o fac, se arată de la brâu în jos – apropo, 60% au verigheta pe deget.

Mai sunt și cei care doar vor să vorbească sau doar să privească sau să îi privești gătind… sau când se masturbează la dus sau cum fac sex cu altcineva.

Apoi sunt cei care sunt numiți sclavi. Ăștia vor să fie umiliți, vor să-ți bați joc de ei, să le spui că o au mică și că nu-s buni de nimic. Ăștia vor să râzi de ei la propriu, să-i filmezi și să îi faci de râs pe YouTube (?!! whoot?)

Mai sunt cei care vor să le intri în calculator și să-i șantajezi, să-i ameninți, să simtă pericolul că sunt descoperiți (pe site) de partenerele lor.

Mai este o categorie de bărbați care vor să fie îmbrăcați chicios, ca niște femei de centură ieftine și foaaaarte vulgare.

Utilizatorii au tot felul de fetish-uri – BDSM, Bondage, legmen etc…”, mi-a mai spus interlocutoarea. ‘Interesantă lume’, mi-am zis.

Și totuși… ce vor bărbații de fapt?
Și totuși, în ciuda a ceea ce ați citi mai sus și, așa cum bănuiam, bărbații care apelează la videochat nu vor doar sex.

“Un lucru comun este acela că majoritatea se simt singuri, că vor companie sub diverse cerințe, fantasme, că vor să lege prietenii reale, mai ales dacă site-ul ar permite asta. Și, aproape toți, se plâng de ceea ce au acasă (cei care au) sau că le este aproape imposibil să găsească o femeie potrivită pentru ei. De aceea sunt consumatori de videochat.

Sesiunile private durează undeva între 2 minute și 3 ore, pentru cei care au diverse fantezii, care vor să schimbi mai multe ținute, care au răbdare ca și femeia să aibă orgasm pe bune, nu fake, sau pentru cei care vor să stea și la povești, să se răsfețe emoțional, să vorbească pe tot felul de teme. Nu sunt foarte mulți pentru că îi costă, de la 1.99 dolari pe minut la 4.99 dolari pe minut. Toți vor să mă cunoască în detaliu. Dacă viața mea e nașpa, atunci nu se mai întorc la mine”, a încheiat partenera mea de discuție.

Ce să zic, iată că am pătruns și în zona asta. Puțin, ce-i drept, la suprafață chiar, însă am pătruns. Și, pe măsură ce intru în zonele astea considerate tabu, observ că încep să înțeleg mai bine anumite mentalități/ comportamente umane, ceea ce mi se pare super-interesant.

Promit să nu mă opresc aici…

Foto Credit: ziarulluiipu.ro/

Link-uri sponsorizate

Comments