Domnișoară, domnișoară, ce program aveți diseară?

damian
Link-uri sponsorizate

‘Domnișoară, domnișoară, ce program aveți diseară/ Nu că nu l-aș ști prea bine/ Dar v-aș vrea doar pentru mine’, este o bucată extrasă de pe albumul “Gipsy Rocks: Change or Die”, semnat de Damian & Brothers.

Piesa este cântată de Smiley și îmi place mult. În cazul în care nu v-ați dat seama, este vorba despre o readaptare a celebrei “În stație la Lizeanu”.

Sâmbătă seară am fost în Fratelli la lansarea acestui produs extrem de interesant. Ursarie maximă!

Și invitați pe măsură. Na, e normal, vorbim despre un album care readuce în atenția publicului hituri celebre ale muzicii lăutărești, într-o altă formă, printre invitați numărându-se: Loredana, Smiley, Connect-R, Felly, Dan Bittman, Ștefan Bănică, Andra, Delia, Giulia, Cornel Ilie, Grasu XXL, DOC și alții.

Sincer, mi se pare o idee foarte tare.

Pe bune! Iar piesele sună interesant. Asistăm la un melanj de tradițional (țigănesc) și modern, semn că Damian Drăghici chiar este un explorator al armoniilor.

Nici nu mă așteptăm la altceva din partea lui. Prima oară când am auzit de el cânta sub titulatura Damian și era proaspăt reîntors din Statele Unite, unde făcuse furori cu naiul său.

De 10 ani, Damian Drăghici cântă sub titulatura Damian & Brothers și o face foarte bine.

Eu vă recomand acest album. Piesele sună excelent.

Dacă nu mă credeți… ascultați! Merită!

Link-uri sponsorizate

Comments