Ce aleg femeile – pătrățelele sau creierul?

femei1
Link-uri sponsorizate

Acum ceva timp, am scris un text cu titlul: ‘ce aleg bărbații – țâțele sau creierul?’

Cineva, un bărbat, mi-a răspuns cam așa – ‘dacă vor o partidă scurtă, aleg țâțele; dacă vor ceva serios, aleg creierul și apoi țâțele’. Corect!

Bărbații au criterii diferite de selecție în funcție de interes.
Întrebarea este: oare femeile nu au aceleași criterii?

Allan Pease ar spune că nu! Eu aș spune că da! Sigur, eu sunt doar Vulpescu, nu mă pot compara cu Pease însă, din ce văd în jur și din ce mai învăț de la femei, realizez că, de fapt, spre deosebire de bărbați, care sunt direcți și recunosc ceea ce își doresc, femeile știu să se ascundă mai bine.

E și normal, au o întreagă istorie plină de rușine, de vină, de condamnare… la tăcere, la înăbușire a dorințelor.

Cu toate acestea, eu cred că și femeile aleg la fel, fix în funcție de interes. Și spun asta pentru că trăim în anul 2016 și pentru că femeile au ajuns să nu mai fie atât de diferite de bărbați la capitolul comportament sexual.

Ia intrați voi într-o gașcă de femei – măritate, combinate etc – și lansați o întrebare simplă: cum arată trainerul vostru de yoga, fitness, zumba, bumba sau mai știu eu ce grozăvii au mai inventat ăștia?

Veți afla, sper că fără mari mirări, că multe dintre ele își aleg clasa în funcție de cum arată antrenorul și nu pentru că exercițiile pe care le fac acolo le-ar ajuta să fie în formă :)

Antrenorul de fitness a ajuns un soi de Dumnezeu al femeilor!

Nu mai spun că mulți profită la greu de acest statut.

‘Vai …. ce bine arată. Nu l-aș refuza pentru nimic în lume. Oare o are mare?’ – cam asta auzi la discuțiile dintre … doamne!

Vi se pare că sună diferit de masculinul – ‘în alt context (adică dacă n-ar fi combinat/ căsătorit n.r.), i-aș rupe p***a-n două’?

Să spunem că bărbații sunt ceva mai… plastici :) În rest, comportamentul este același.

Eu propun să nu o mai dăm de cireș și să o spunem pe aia dreaptă – atât femeile, cât și bărbații își doresc parteneri frumoși, parteneri buni, parteneri de calitate!

Nu e nicio rușine în asta!

Iar dacă ne referim la interes de scurtă durată, e clar că și pentru unii și pentru ceilalți primează aspectul fizic – adică bărbații își doresc forme, iar femeile își doresc forme… și lungimi!

Reveniți la același cerc de femei – care mai sunt și nesatisfăcute sexual pe deasupra – și vedeți ce vor? Stripperi, traineri de fitness etc – adică bărbați care să reziste! Și, în plus – vor potență! Vor wow! Vor să fie dominate animalic de penisuri cu care să se laude în cercul lor… după :)

Știu că sună ușor trist, însă cam astea sunt criteriile actuale de selecție.

Nu vreau să par misogin însă, în timp ce bărbatul poate să închidă ochii la o plică, la o fesă ușor lăsată sau la un sân care a pierdut prima luptă cu gravitația; femeile sunt în stare să facă măcel pentru o lipsă de 2-3 cm :) (P.S.1: Multe vor spune 2-3 cm lipsă de la cat… in jos?)

Da, îmi asum valul de reproșuri, îmi asum toate comentariile care îmi vor spune că nu, femeile nu vor asta, ci suflet, iubire, corason palpitând!

Însă, în același timp, îmi asum și noul pragmatism feminin, acel pragmatism impasibil care cere perfecțiune, care cere un bărbat bine făcut – și sus și jos; manierat, bine îmbrăcat etc…

Văd această cerință și văd ce dezamăgire stârnește în femei un penis care nu se potrivește cu mărimile din filmele porno. Depresie pe bune :)

Degeaba este manierat, miroase bine etc… dacă nu are tun!

Cel puțin pe termen scurt! Acolo există exigență maximă!

Ei bine, în același timp, nu trebuie să uităm faptul că femeile se uită și după resurse. Așa e! Dar să nu mai picați în greșeala capitală de a crede că toate vor pica în șpagat în fața unui cont, în timp ce posesorul este mititel, cu burtică și chelie.

Eu nu mai cred în așa ceva!

In spatele mititelului cu chelie stă intotdeauna un trainer :)

Mă uit și la femei și la bărbați și lucrurile se schimbă al dracului de rapid.

Putem să ne condamnăm? Eu cred că nu!

Ce putem face?

Pur și simplu să încercăm să ne găsim parteneri potriviți!

Nu e ușor, dar nici imposibil.

Drept urmare, dacă întrebi ce aleg femeile – pătratele sau creier? – să nu te mire dacă și ele răspund cam ca bărbații – creier cu pătrățele sau pătrățele cu creier… și musai cu erecție superbă!

Doar și noi ne dorim creier cu țâțe, nu?

Slav Domnului că nu visăm la prăpăstii fără fund :)

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: brianjhadsell.blogspot.ro/

Link-uri sponsorizate

Comments