Mamele eroine și vrăjmașul insidios

mother1
Link-uri sponsorizate

Româncele nu mai fac copii. Doar Guță și Borcea ce mai țin sus ștacheta natalității. Restul românilor și româncelor se gândesc de două ori înainte să devină părinți.

Și, pe bune dreptate, condițiile sociale și statul nu te sprijină să perpetuezi neamul.

Să fim serioși, alocația pentru copii e o glumă sinistră.
Ei bine, în cazul în care nu știați, parlamentarii mai pregătesc o glumă, de un sinistru colosal.

Zilele astea tocmai a trecut de Senat un proiect de lege prin care se propune ca mamele care cresc mai mult de 3 copii să primească o pensie specială situată între 600 și 1000 de lei, pensie pe care o vor primi toată viața.

Grozăvia vine abia acum. Potrivit acestui proiect, femeile care cresc 5 sau mai mulți copii vor primi și, atenție, medalia de mamă eroină!

Nu vă sună a “erou al muncii socialiste?”

Bă ‘ejti’ prost? Pe ce lume trăim?

Voi ați auzit asta? Mame eroine?

Câtă nemernicie! Adică tu transformi femeia în iepuroaică și îi dai 250 de euro pe lună și o medalie? Hai sictir!!!

Nu cred că mai e cazul să vă spun cam de unde se vor ‘recolta’ viitoarele eroine ale patriei, nu?

Deci, dacă mă întrebați pe mine, băieții care propun asemenea legi pur și simplu nu gândesc.

O femeie cu capul pe umeri nu cred că se gândește vreodată să facă 5 copii. Părerea mea! Ea are aspirații, vrea să-și facă un rost, vrea să se dezvolte – cel puțin așa arată femeia actuală.

Chiar credeți că e idioată să stea acasă pe 1000 de ron? Mă rog, la banii ăștia se mai adună salariul primit pe perioada maternității, unde e cazul.

Haideți să facem un calcul simplu. Să presupunem că avem de-a face cu o femeie care are 25 de ani și muncește în zona corporate. Ea decide să facă un copil. Ei bine, ca să ajungă la 5 copii, are nevoie de o perioada intre 7 și 10 ani – că doar nu e nebună să nască pe bandă, fără niciun fel de pauză între copii.

Ce înseamnă asta? 1. La revedere muncă! Să mi-l arătați și mie pe angajatorul ăla care ține o femeie pe ștatul de plată 7 ani, fără ca ea să calce prea mult la job. 2. Ea ajunge aproape de 35 de ani, mai mult ca sigur istovită, răpusă de maternitatea asta în rafală – și are șanse din ce în ce mai mici de angajare… dar are medalie de mamă eroină!!!

Așa?

Femeia nu mai e inconștientă! Ea își face niște calcule clare. Iar scăderea natalității ține de economie – de calculele pe care și le fac femeia si barbatul; corelată cu situația socială – pe bune, cu 1000 de lei pe lună mori de foame cu zâmbetul pe buze.

Ce rezultat poate avea această lege, evident, dacă vă trece și de Camera Deputaților?

Creșterea demografică în anumite zone etnice.

Creșterea populației needucate; creșterea numărului copiilor scoși la cerșit și, practic, formarea unei adevărate ‘elite’ de femei/ mame eroine, dar fără prea multă școală.

Perspectiva asta mi se pare hidoasă de-a dreptul.

Luați de aici una de final – ‘sacrificiul ei de acum garantează viitorul nostru, al tuturor, al românilor și al patriei lor’.

Mă iertați, dar mă duc să vomit!

Oamenii ăștia cred că au capetele în cur sau ceva…

Sincer, eu prefer o țară cu 16 milioane de oameni, dar cu un nivel ridicat de educație, decât o țară cu 20 sau 22 de milioane, însă plină de țigănci eroine și de copii analfabeți.

Păreri?

Foto Credit: i.huffpost.com/

Link-uri sponsorizate

Comments