Dumnezeu nu te vede când faci sex!

lovemaking
Link-uri sponsorizate

Dumnezeu nu te vede când faci sex/ te f**i! Dumnezeu nu te vede când faci dragoste!

Cei care cred că cineva îi vede și îi judecă, în funcție de ceea ce fac în așternuturi, trăiesc într-o eroare cumplită, trăiesc o manipulare care nu le permite să se bucure de viață, de plăcere.

Să nu vă imaginați că este o manipulare ce vine de la Tată! Nu, asta e inventată de oameni :)
Scopul? Să-i manevrezi mai ușor pe ceilalți!

Vă rog să-mi permiteți să disec puțin această idee. Și nu, nu o luați ca pe un atac la adresa ultra-religioșilor. Nu despre asta e vorba, ci despre ideea de a dezbate o temă care există și este din ce în ce mai prezentă în socialul actual.

Faza cu Dumnezeu care te vede și te judecă pentru că faci sex mi se pare demnă de noaptea minții.

Să o luăm logic – dacă EL este Creatorul a tot ceea ce este și ceea ce nu este, înseamnă că sexul tot de el a fost inventat!

Or dacă el a inventat chestia asta, înseamnă că a avut un model – mai rămâne oare singur în Ceruri? :))

Okay, deci el a inventat sexul. Și noi, muritorii îl facem – mai cu fantezii, mai fără, mai cu perdea, mai fără etc…

Ei bine, nu vi se pare puțin aiurea ca tocmai Creatorul să te judece pentru că faci o chestie pe care el a inventat-o pentru tine?

Să nu mă înțelegeți greșit – ideea unei instanțe superioare, care veghează, a fost și încă mai este un motor social important. Studiile arată faptul că oamenii sunt mult mai implicați social, mult mai generoși etc… atunci când simt că cineva îi vede, atunci când simt că există o autoritate care îi poate judeca. Și totuși, la copiii mici, lucrurile astea nu există, semn că ‘sămânța’ încă nu a fost plantată. Studiile arată faptul că ăia mici nu sunt atât de generoși. De ce? Pentru că habar nu au că cineva îi urmărește. Ei sunt cât se poate de egoiști, spre deosebire de noi, persoanele mature, care deja avem credința ‘judecății’ divine.

Acum, să revin la sex!

Este ilogic ca inventatorul unui lucru să se supere pe oamenii care fac acel lucru. Prietene, scuză-mă, dar ești masochist sau paranoic?

În plus, haideți să facem un calcul simplu. Câți oameni suntem pe planetă? 7 miliarde? Okay, acum să presupunem că jumătate din populația planetei este activă din punct de vedere sexual și chiar face sex (deși cifra cred că e mai mare).

Buuuun,. Asta înseamnă, presupunând că oamenii fac sex doar câte doi :), că avem 1.75 miliarde de acte sexuale, să spunem, pe săptămână, ca să iau o frecvență relaxată.

Asta înseamnă 250 de milioane de acte sexuale pe zi, adică vreo 10.4 milioane de acte sexuale pe oră, deci cam 173.000 de acte sexuale pe minut!

Iar asta se întâmplă la o frecvență de 1 act sexual pe săptămâna.

Concluzia? Să fie oare Dumnezeu un absedat sexual? Doar un obsedat s-ar uita la atâta porno :)

Okay, am înțeles că e acolo, sus, în Ceruri și vede tot – deși istoria ne ridică mari semne de întrebare – însă chiar ai senzația că are timp să se uite dacă te-ai epilat sau nu la labii, dacă o sugi sau nu, dacă faci sex oral, normal sau anal? Chiar ai senzația că dacă nu te bucuri de viață primești un loc la tribuna oficială în Rai?

Hai, pe bune? Doar atâta poți?

Ce vreau să spun cu asta? Că cei care au inventat rușinea, păcatul etc. știau bine ceea ce fac. Și manipularea le-a reușit pe deplin.

Din păcate, în lumea asta există oameni care chiar cred în chestiunile astea, nu fără efecte.

Să o luăm pe rând: ce crede o persoană religioasă?

1. Că sexul este un păcat
Ce înseamnă sexul dintre două persoane? Un act consfințit de ambii parteneri – altfel vorbim despre viol -, un act cât se poate de asumat, un act cât se poate de plăcut, un act care apropie oamenii, nu îi depărtează; un act ce poate da naștere unor iubiri frumoase (deși nu e obligatoriu) sau, de ce nu, chiar unor copii născuți în urma acelor iubirii (deși nici acest aspect nu e obligatoriu). Okay, unde este păcatul?

2. Că sexul are doar un scop de perpetuare a speciei
Bun. Și aici este de discutat. Noi, oamenii, nu avem perioade de împerechere, așa cum au animalele. Sigur, avem horoscop, care e cam tot aia :) Noi, oamenii, nu facem sex doar pentru perpetuarea speciei – apropo, stăm bine dacă deja ne gândim să populăm alte planete -, ci și pentru plăcere. De altfel, cine are curiozitatea să se informeze, va vedea ce beneficii extraordinare are sexul pentru trup-minte-spirit. Da, pe toate planurile! În plus, haideți să o dăm pe șleau – nu orice ejaculare merită un nume! Iar bărbații nu vor ca la fiecare futai să se lase cu note de plată la 9 luni! Și, aș face pariu că nici femeilor nu le surâde maternitatea pe bandă rulantă!

3. Sexul este un păcat înainte de căsătorie
Asta mi se pare o idee extremă, ce elimină din start ideea potrivirii sexuale și îi obligă pe oameni să accepte niște impuneri, nicidecum să aleagă sau să fie împreună prin descoperire, decizie și cunoaștere. Nu sunt de acord cu această idee. Chiar mi se pare nașpa să te oblige cineva să trăiești o viață lângă o singură persoană. Nu vi se pare trist să intri în groapă fără grad de comparație?

4. Tot ce nu e normal… e pervers 
Cum poți să spui că ceva e pervers dacă tu nu ai încercat/explorat? După părerea mea, pervers este să convingi pe cineva că anumite lucruri sunt perverse. Altfel, dacă ești un om cât de cât cultivat, vei accepta diversitatea vieții, complexitatea sexului. Dacă ne uităm puțin în trecut, vom vedea că oamenii nu au avut vreo problemă cu sexul în grup, sexul oral, anal, normal etc… Lucrurile astea se văd în Kama Sutra, în Ananga Ranga sau în alte scrieri rămase peste timp. Nu-mi invocați Sodoma și Gomora, vă rog din suflet. Dacă rețeta aia ar fi funcționat, acum nu am fi accesat atât de ușor PornTube, nu ne-am uita la bukake pe net.

Iar lista poate continua.

Dumnezeu nu te vede când te fuți! Chiar nu e treaba lui asta!

Dacă ar fi așa, înseamnă că ar fi un individ pervers :)

Sunt de acord că prezența instanței superioare este importantă în societate, că asta i-a ținut pe oameni apropiați, în triburi etc…

Însă a treia persoană nu are ce să caute în pat! Nu în sensul de Dumnezeu.

A treia persoană poate fi tot un om, femeie sau bărbat, dar deja intrăm într-o altă discuție.

Ideea este că avem un trup, avem o minte, avem un spirit, iar ele trebuie educate, cultivate… armonios și nu cu constrângeri.

Atunci când apar constrângerile, apare și rușinea, apare și păcatul.

Or mie mi se pare o barbarie să-i faci pe oameni să-și nege instinctele, dorințele, plăcerile, deciziile, doar pentru că, vezi Doamne, ar încălca niște legi. Asta este adevărata barbarie, adevărata perversitate umană. Nu sexul anal! Ăla este un act, nu sexul oral, nu sexul in grup sau cu jucării. Alea sunt decizii. Perves mi se pare să le impui oamenilor ce decizii să ia!

Într-o lume în care informația nu mai e o problemă, ci doar filtrarea ei, într-o lume în care omul a ajuns la un nivel important de evoluție spirituală, să spui că energia sexuală, care este energia vieții, este un păcat mi se pare adevărata blasfemie!

Păreri?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: debatepost.com/

Link-uri sponsorizate

Comments