Sexul plictiseşte

boringsex
Link-uri sponsorizate

Este o afirmație care te trimite la colțul rușinii, mai ales în lumea asta în care totul mustește a sex.

Și totuși, eu cred că are sens vorba asta.

“De aia nu e bine să te căsătorești sau să trăiești cu o singură femeie”, vor spune unii.
Dar nu despre asta este vorba, ci tocmai despre variație.

Acum câteva zile, m-am reîntâlnit cu Bogdan. Îl mai țineți minte? Colecționarul de despărțiri. Nu l-am mai văzut de vreo 3 ani.

Nu s-a schimbat prea mult. Tot ceva cearcăne, tot cu ironie fină… Acum, însă, pare că s-a apucat de sală.

L-am văzut la un eveniment cu vinuri. Ne-am salutat, ne-am așezat la aceeași masă și am început să pălăvrăgim vrute și nevrute.

Cumva, nu am idee cum, o persoană de la masă – un bărbat căsătorit – s-a interesat de colecția lui de despărțiri și l-a întrebat: ‘okay, dar cu dragostea cum stai?”

Răspunsul lui Bogdan a fost sec: “Am futut-o azi dimineață”.

Bărbatul căsătorit a tăcut vreo 30 de minute, până când s-a dus la budă.

Imediat ce a dispărut din raza noastră vizuală, Bogdan mi-a spus zâmbind: ‘Sper să nu mai vorbim despre sex. Omul e clar nefericit în căsnicie și nu vreau să-i dau idei’.

Ei bine, individul a venit cu și mai mult chef de vorbă :)

Numai că l-a mâncat undeva să spună, ce-i drept, printre dinți: ‘dacă aș fi liber…’

Atât! S-a declanșat tsunamiul.

– Pe bune? Tu te auzi ce spui? Vrei să fuți ceva nou?
– Ă… aaa, nu… nu asta am vrut să…
– Ei nu. Ești nefericit și se vede, dar stai să vezi cum e în libertate. Să vezi ce mișto e când sexul plictisește.

Aici mi-a venit rândul să intervin…
– Interesantă abordare. Deși, fac pariu că 90% dintre bărbați ar râde de tine și ți-ar spune că habar n-ai ce spui. Rutina diversității? Oare la asta te referi? – l-am întrebat curios de direcția pe care intuiam că o va lua discuția.
– Exact! Toți vor variație, însă nu înțeleg că, fără un scop, variația aia se transformă într-o coială rutinată.
– Mi-a plăcut asta.

În tot acest timp, bărbatul căsătorit asista cu pupilele dilatate, anesteziat complet. Era buimac. Omul tânjea după un futai ca pe vremuri. Se vedea din satelit. Era răpus de plictisul conjugal pe care aș fi îndrăznit să fac pariu că l-a alimentat serios.

– Stai să vezi. Am întâlnit o grămadă de bărbați care caută ținte. Ținte pentru futut! Zici că le dă cineva un premiu sau ceva… Numai că habar nu au în ce intră și devin din ce în ce mai deprimați.
– Deprimați de la futut? – întreabă din ce în ce mai pierdut bărbatul căsătorit (nu i-am reținut numele).
– Exact! Crezi că sexul te scoate, dar nu e așa. Hai să-ți povestesc doar ce a însemnat o săptămână recentă din viața mea de burlac pătat cu puțin șarm – i-a spus Bogdan zâmbind.
Ești gata?
– Doh…!
– Imaginează-ți că luni o fuți pe una blondă, înăltuță, dar bine structurată, cu un funduleț de ăla mititel, care poți jura că pârâie atunci când intri în el. E genul ăla de femeie care țipă până te trezești cu vecinii la ușă. Un festin de simțuri, nu alta. E ca o mare agitată! Apoi, marți, te vezi cu una cu sânii mari, dar care geme mocnit, una care este semi-pasivă, o femeie care termină greu. E genul ăla care te face să-ți simți maxilarele blocate de atâtea limbi și tot crezi că mai ai o veșnicie până reușești să o faci să termine. Evident că te gandești că nu mai devreme de o seară, cineva trăgea rafale orgasmice sub tine. Paranteză – știți piesa aia cu toate-s la fel?
– Da… ceva rap, nu-i așa?
– Exact! Doar că e o tâmpenie! Nu sunt deloc la fel! Sunt diferite total! Cel puțin la futut. Dar, să revin. Ajungem la ziua de miercuri și la o tipă care vrea să-i dai 5 numere. E genul ăla de femeie care vrea să și-o tragă toată noaptea și nu se lasă până când nu-ți suge și ultima picătură de spermă. Sincer, pe astea nu le înțeleg. Zici că aleargă la maraton sau ceva… În fine, când pleci de la ea, te târăști. Ești rupt bucăți, stors total de energie. Și vorbim despre jumătatea săptămânii. Ei bine, joi, dai de o femeie care închide ochi și te fute. Te uiți la ea și poți jura că ești un vibrator viu. ‘Huh… hah’, în sus și în jos, iar ‘huh… hah’ și când deschide ochii, scoate un zâmbet, dar în ochii ei parcă citești ceva de genul – ‘tu cine ești?’

– Mișto – îngână bărbatul căsătorit. Dacă aș fi liber…
– Mișto pe dracu’, i-o taie Bogdan. Abia vineri reușesc să-mi trag sufletul. Însă doar până pe la 17.30, când sună blonda de luni și, pe un ton glumeț îmi spune: ‘cred că am chef de o ședință de bloc în seara asta’ :) Poți să o refuzi?
– Niciodată!, spune ferm bărbatul căsătorit, luând o poziție de om hotărât!

Mă întreb: oare când i se sculase? Luni, marți, miercuri sau joi :)

– Să revin! Crezi că scapi? Nu scapi. Și, ca să fiu sincer, nu e frumos să minți. Așa că sâmbătă și duminică juri că stai și te odihnești. Numai că sâmbătă te sună ‘femeia 5 numere’ care îți spune că ar bate-o gândul să facă o seară de vizionări porno și n-are cu cine. Și uite așa simți că te usuci pe picioare. Duminică ajung în patru labe acasă. Nici să mănânc nu mai pot! Cad lat. Partea nașpa știi care e?
-?
– Că duminică, pe la 18.00, sună aia care geme mocnit și te întreabă, aproape vinovat: ‘nu ai chef să treci pe la mine?’ Și uite așa o iei de la capăt. Acum înțelegi de ce spun că sexul plictisește?
– Nu! – îngână din nou căsătoritul, cu o vădită consternare pe moacă.
– Pentru că nu are un scop! Fuți, fie și variat, însă este doar coială. Nimic altceva. Te simți ca un vibrator voiajor. Nu există un scop din futut și atât.
– Ei nu, normal că există, mai ales când nu ai parte!
– Nu ai parte pentru că nu vrei să ai parte! E alegerea ta să ai parte sau nu. Tu îți iubești soția?
– Da!
– Și? De ce nu o fuți?
– Eeee, știi și tu… au trecut anii, pasiunea s-a stins.
– Nu, nu știu și nu te înțeleg. Cineva spune foarte frumos că sexul este o declarație de dragoste. Or tu spui că încă îți mai iubești soția, dar nu mai faceți sex… Se cam bat cap în cap. În plus, spui că dacă erai liber… ceea ce s-ar traduce prin – ‘ce aș fute și eu ceva nou’. Amice, iartă-mă, dar ești mascul în toți porii. Exact așa te comporți. Iar eu tocmai ți-am demonstrat că sexul, atunci când nu are un scop, plictisește, în ciuda variației. Că e blondă, brunetă, înaltă, scundă, cu țâțe mici sau mari, că face anal sau nu, te rutinezi. Eu i-aș spune rutina coielii! Se întâmplă, crede-mă! Și, atunci când atingi punctul ăsta, știi ce spui lunea următoare?
– Huh?
– Gata, nu mă vreau să văd femei!

I-am lăsat să discute în continuare și m-am retras. Mi s-a părut extrem de interesantă abordarea asta a serii.

Concluzia? Sexul poate plictisi și atunci când îl închizi în cavoul conjugal și atunci când este mult și variat.

De asta e nevoie de un echilibru – și în relații și în afara lor – dar mai ales de un scop!

Altfel, suntem doar niște consumatori de momente sau, așa cum a spus Bogdan în seara aia -‘suntem ca niște cuptoare pe care încerci să le aprinzi însă, atunci când iei mâna de pe buton, flacără se stinge’.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: oneextraordinarymarriage.com/

Link-uri sponsorizate

Comments