Corp decent, fără abilități în bucătărie

Ieri am văzut două chestii mișto - una pe viu, una la tv.

Experiența pe viu s-a petrecut în Mega Image, în cartier. Eram la coadă, îmi așteptam rândul la casă, iar în fața mea se afla un cuplu.

El, cu un cap mai înalt ca mine, dar și cu vreo 40 de kilograme mai gras (la 140 deja ești obez, dar mă rog).
Ea, cam la 1.78, fund bombat agresiv, bine făcută... purta jeanși și o cămașă legată gen cow girl.

La un moment dat, vânzătoarea îi arată lui noua ofertă Mega Image la cuțite Vivo. Știți voi, treaba aia cu punctele adunate și reduceri. În fine, cuțitele nu arată rău deloc.

Bărbatul, după o scurtă îndreptare de șale și o inspirație adâncă, își așterne pe moacă un zâmbet superior și, cu o siguranță ce l-ar face pe chef Scărlătescu să scape tigaia din mână in direct, îi spune vânzătoarei - 'nu-i dați, că nu știe să gătească. Nu știe nici măcar să taie un cartof".

Acum, privind la proporțiile duduiului, există 4 variante: 1. gătește el - ceea ce nu e exclus, 2. mănâncă la restaurant sau comandă acasă; 3. gătește mami lui și îi trimite sufertașul zilnic și 4. are o amantă care știe sa facă jonglerii la aragaz!

Ce m-a făcut să râd grav a fost reacția vânzătoarei, care i-a spus sec: 'ei, lăsați, poate vă tăie dumneavoastră venele'.

M-a bușit un mega-râs! A fost de nota 10 vânzătoarea, jur!

Dincolo, iubita individului nu a avut nicio reacție. Doar un zâmbet ușor tâmp, semn că valoarea ei stătea probabil în bombeul de la... spate!

Sau se gândea în cât timp strânge 15 puncte și 59.99 ron ca să-și cumpere satârul Vivo, ăla care tranșează carnea dintr-o singură mișcare? :))

Cea de-a doua ispravă a fost la tv. Este vorba despre o știre cu un bărbat care și-a scos femeia la licitație pe net. În prezentare, tipul a scris ceva de genul - corp decent și abilități în bucătărie. Din câte am înțeles, s-a licitat până la 65.000 de lire sterline. Să recunoaștem, e clar că tipa avea ceva calități 🙂 Sunt curios câți bărbați și-ar vinde femeia pentru banii ăștia?

Acum vine bomba atomică - reacția ei!

Evident că s-a supărat, însă nu pentru faptul că soțul a scos-o la licitație ca pe vite.

Știți ce a deranjat-o?

Vă las câteva variante de răspuns:
1. Nu i-a cerut voie
2. A folosit o poză nașpa
3. A umilit-o în public
4. Nu i-a spus că o iubește înainte să o pună pe net
5. Nu a și oferit-o celui care a licitat 65.000 de lire.

Haideți să vedem cum răspundeți. Sunt curios câți răspund corect.

P.S.: Nu ofer premii, nici măcar un cuțit Vivo e la Mega. Dar e fun să văd cât de bine cunoașteți femeia 🙂

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: kavinkumar.com/