Femeie, chiar nu ai de ce sa te simti folosită!

sadwoman
Link-uri sponsorizate

Femeia nu este o pubelă în care să-și bage toți organele, dar nici o măicuță!

Femeia este o ființă cât se poate de sexuală, o ființă cu fantezii, cu dorințe, cu trup și suflet și semne de întrebare…

Din păcate, nu știu cine le-a sădit unora în creier (sau în suflet) sămânța rușinii.
După părerea mea, femeia nu are niciun motiv să se simtă rușinată de un lucru pe care l-a acceptat. Nici măcar un motiv!

În momentul în care ai acceptat ceva și te-ai bucurat de acel ceva, mi se pare puțin bizar să spui – ‘mă simt folosită’.

Femeia modernă se simte folosită! Se simte un obiect în penisul, pardon, în mâna nenorociților de bărbați care vor doar sex.

Și dacă vor sex, e ceva nasol?

Unde scrie că toate ființele de pe planeta asta trebuie să fuzioneze pe vecie? Unde scrie că este obligatoriu să intri într-o relație ca să simți plăcere?

Sigur, dacă ar fi să vorbim despre suflet – acest adevărat ghid al moralității umane -, am vedea că toți ne raportăm la suflet în funcție de ceea ce ni s-a spus că este. În casă, la biserică, în cărți etc…

Dacă ne uităm puțin la conceptul de suflet și îl legăm de zona religioasă, vom înțelege foarte bine de unde vine rușinea femeilor care se simt vinovate, folosite, pângărite, batjocorite etc…

Ce se spune că se întâmplă cu sufletul după ce murim? Într-un fel sau altul, el se cară din corp și o ia de nebun prin ‘ceruri’. Acum, după caz, el revine în lumea fizică, pământeană, într-un alt trup, cu o altă misiune, cu un nou pachet de sarcini :)

Ce înseamnă asta? Fie că sufletul nostru nu ne aparține, fie că trupul nu ne aparține. Și uite așa, oricum o dai, avem un prea frumos război între suflet și trup, doi străini obligați să se suporte fără să-i fi întrebat nimeni. Două entități care nu se înțeleg neam…

Cum potolești apele? Prin rușine! Aia pune un capac mor(mânt)al peste plăcere :)

Plăcerea dispare din toată ecuația asta. Ea nu pare a fi pe gustul sufletului. Cam rigid… zic! Interesant este că majoritatea femeilor îi înfierează pe bărbați pentru dorința lor de a face sex. Wow! Ce eroare!

Păi ele înfierează fix principala nevoie a bărbaților. Și ce spun? Că sunt animale!

Oare? Noi (oamenii) am inventat pilula, deci știm că sexul poate genera reproducerea, dar si plăcerea. Întrebarea este – oare animalele știu? Eu cred că și animalele se bucură de sex, doar că nu știu ce efecte are, ci doar le constată ulterior.

Noi, în schimb, ne luăm (în mod normal) toate măsurile de precauție: de la prezervativ la pilula de a doua zi și până la contraceptive; semn că nu suntem tocmai niște animale, ci avem ceva în plus :)

Bărbații care vor sex nu sunt nici animale, nici porci, nici mai știu eu cum, ci oameni care vor să simtă plăcere, oamenii care iau decizii în acest sens. Ca și femeile!

Acum, problema apare după ce ‘nemernicul’ o f**e și dispare! Aici intervine rușinea – adică ghidul moral/ sufletul – care îți spune că ai făcut o tâmpenie, chiar dacă în momentul în care ăla gâfâia pe la spatele tău îți cam plăcea. De fapt, cred că fix asta e problema – că ți-a cam plăcut și nu s-a dus mai departe…

Acum, vă propun să disecam puțin momentul și să vedem de ce femeile nu au motive să simtă rușine?
1. Sexul înseamnă plăcere și poate fi făcut și în afara unei relații.

2. Dacă atunci când te-ai dezbrăcat și l-ai poftit în ‘casă’ te-ai gândit că așa îl vei băga într-o relație, sorry, dar nu e vina lui, ci a ta; el nu avea de unde să știe că tu ai asemenea așteptări. Iar când te vede goală, doar te vrea, nu se mai gândește la planurile tale secrete :)

3. Nu toți oamenii se potrivesc între ei. Există șansa să nu-i fi plăcut și atunci a găsit scuze sau a dispărut. Zi mersi, dacă rămânea, viața ta s-ar fi transformat într-un coșmar … cu copii.

4. În momentul în care accepți să ți-o tragi cu cineva și ți-a plăcut, nu ai cum să spui că ai fost folosită! Greșit! Te-ai f***t și ți-a plăcut. Punct! Să fie primit. Eu zic să-l menționezi în acatiste. Cine știe când se repetă isprava?

5. Nu toate partidele de sex duc obligatoriu la relație.

6. Nici măcar potrivirea sexuală (care are mari tușe de aparență la prima coială) nu este suficientă pentru o relație.

7. Dacă tot ți-e rușine, de ce mai faci sex? Nu mai bine rămâi NF sau te duci la schit?

Lista poate fi mult mai lungă, interminabilă chiar.

Eu atât am scos acum. Haideți să fim serioși, da, poate că noi, bărbații (mă rog, unii), suntem mai pragmatici, mai deschiși; însă jur că și eu am fost futut de câteva femei și, chiar dacă mi-a plăcut sau nu (s-a întâmplat și să nu), nu m-am apucat să le fac curve sau să spun că am fost folosit.

În momentul în care ți se scoală și intri în ea… treaba e cât se poate de asumată! Și cu introducere și cu partea de cuprins și cu finalizare și cu urmări. Valabil si invers! Ti-ai deschis picioarele? Adio comentarii!

Așa că lăsați rușinea și înțelegeți că uneori e tare bine să simți un f***i ca la carte!

Fix asta ne diferențiază de animale – faptul că putem face sex, faptul că ne putem bucura de el fără să umplem o grădiniță cu copii.

Drept urmare, imorală nu este dorința lui de a face sex, ci văicăreală ta ulterioară!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: identity-mag.com/

Link-uri sponsorizate

Comments