Colecţionarul de orgasme

eu34
Link-uri sponsorizate

‘Bărbatul este vânător’, ‘bărbatul este poligam prin definiție’, ‘bărbatul este un colecționar de orgasme’ etc. Sincer, m-am plictisit de toate formulările astea!

Mi se par absurde în vremurile pe care le trăim.

Astea sunt mentalități care funcționau cu brio secolul trecut. Acum sunt pur și simplu penibile.
Și totuși, foarte mulți bărbați încă se agață de această gândire patriarhală, de această rânduire socială care își privește neputincioasă schimbarea printr-o revoluție mentală și sexuală în același timp.

Fie că le place, fie că nu; bărbaților care au învățat că femeia trebuie să fie supusă cu orice preț le-au rămas doar câteva variante: fie acceptă schimbarea – care înseamnă că relația modernă nu se mai bazează pe poli de putere, ci pe parteneriat între femeie și bărbat; fie rămân singuri și și-o iau în mână.

Ar mai fi și a treia variantă: să întâlnească femei care au fost crescute pentru a fi umile și supuse bărbatului lor. Din păcate – și aici aș vrea să întăresc asta – încă mai există asemenea femei.

Aș vrea totuși să revin la începutul acestui text și să analizez tipul ăsta de gândire.

1. Bărbatul este vânător
– Nu aș spune că este mai vânător ca femeia, iar aici mă refer la vremurile actuale.
– Serios, o femeie poate mult mai ușor să dea pe spate o tribună de bărbați decât invers.
– Da, ne place să ‘vânăm’, însă trebuie să existe totuși și niște reguli. Iar aceste reguli nu au legătură cu religia sau mai știu eu cu ce; ci cu bunul simț elementar.
– De-a lungul anilor, am vorbit cu mulți golani; adică bărbați care, prin natura vieții lor, au cunoscut multe văi umede. Aproape toți mi-au spus: ‘frate, atunci când sunt într-o relație, sunt cât se poate de fidel. În rest, când sunt în pauze, nimeni nu are voie să-mi ceară socoteală’.
– Vedeți? Este o diferență de abordare a ideii de cuplu – până și cel mai bad boy dintre bad boy știe să și-o țină în pantaloni atunci când alege să între într-o relație. În rest, face ce vrea și nu rănește pe nimeni.
– De ce nu rănește? Pentru că în perioadele de pauze întâlnește fix femei care vor doar sex. Nu vă mirați, sunt! Și nu dispar nicăieri, indiferent că tu ești sau nu într-o relație!
– Drept urmare, revin la ceea ce susțin de atâta amar de vreme – inclusiv în cartea mea –infidelitatea nu are legătură cu ispitele, ci cu alegerea celui care calcă strâmb sau nu!
– Concluzia? Bărbații care nu știu să și-o țină în pantaloni când sunt într-o relație sunt pur și simplu slabi!

2. Bărbatul este poligam prin definiție
– Nu știu cine a scris definiția asta – ADN-ul sau societatea?
– La capitolul ADN, creierul uman încă este un imens mister, așa că nu m-aș hazarda să spun că bărbatul este construit sau nu într-un anumit fel.
– Dacă ne uităm la societate, aici lucrurile sunt clare – timp de 2000 de ani, societatea l-a ajutat pe bărbat să fie vânător, infidel, porc etc… Deci, despre ce vorbim?
– Abia acum, în vremurile moderne, lucrurile încep să se schimbe.
– Interesant este că în vremurile noastre există și foarte multe femei care vânează. Și, de ce să nu recunoaștem, uneori e chiar funny să te transformi în pradă :)
– Nu mai spun că poligamia este greșit folosită pentru a masca infidelitatea.

3. Bărbatul este un colecționar de orgasme
– Parcă vorbim despre Rahan sau ceva. Zici că și le ține la gât ca să le admire toată lumea.
– Fac pariu că dacă bărbații ar afla câte orgasme au fost mimate în ședințele lor de amor, ar suferi instantaneu de disfuncție erectilă.
– Masculinitatea nu se măsoară în numărul de orgasme produse sau în numărul de partenere avute, ci în calitatea și intensitatea experiențelor. Părerea mea!
– Bărbații pun prea mare preț pe orgasm. De aia le e din ce în ce mai greu să-l ofere partenerelor lor.

În plus, deși trăim în 2016, sexul încă este un subiect tabu – si pentru barbati si pentru femei, cel puțin aici, la noi, în România! Încă suntem prizonierii prejudecăților, încă suntem ascunși, frustrați, mincinoși, limitați.

Foarte puține persoane pot discuta cu adevărat despre sex.

Să fim serioși, majoritatea discuțiilor sunt fie hahaieli penibile, fie masturbări de ego!

Drept urmare, vă mai miră când vedeți în jurul vostru mentalități de secol 18-19?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments