Vitamina V pentru cupluri

eucave4
Link-uri sponsorizate

“Ești cumva vreun guru?” – m-a întrebat ieri un domn pe Facebook.

Răspunsul meu a fost simplu: ‘Nu! Sunt doar un om’.

Un om interesat de o zonă pe care multă lume preferă să o țină ascunsă de ochii lumii.
Esența fericirii umane stă în calitatea relațiilor pe care le avem. Or fix asta este zona în care vreau să performez. Iar pentru asta nu e suficientă experiența de viață – sigur, contează foarte mult, pentru că te ajută să înțelegi mai bine anumite lucruri -, sau scriitura, pe alocuri acidă, abruptă și provocatoare, ci și studiul.

La acest capitol, lucrurile devin interesante și complicate în același timp.

Așa cum un om se trezește dimineață și merge la muncă, așa și eu – Vulpescu – mă trezesc dimineață și încep învățarea.

Este un proces zilnic, o călătorie extraordinară prin acest hățiș al relațiilor umane. Iar aici nu vorbesc doar despre relația femeie-bărbat, ci despre relațiile umane în general.

Este fascinant să înțelegi cum funcționează mecanismele umane. Chiar este o provocare continuă.

Da, știu, am scris o carte și sunt fericit să văd reacțiile cititorilor. Sunt pur și simplu wow!

Nu credeam că atâția oameni vor rezona cu această primă propunere a mea, mai ales că titlul: ‘Barbatii inteligenți nu au nevoie de amante’ – provoacă, dar și sperie în același timp. Stârnește curiozitate, dar și nervozitate sau atitudine defensivă.

Nu am scos o carte siropoasă, o carte plină de romanțări obositoare – chiar nu sunt adeptul acestui gen -, ci o carte despre viață, așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Este o carte directă, fără perdea, o carte menită să ridice întrebări, răspunsurile urmând să și le găsească fiecare cititor în parte.

“Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante” nu este o carte citibilă doar de femei. Nici vorbă. Foarte mulți bărbați mi-au scris că au cumpărat-o și au citit-o. Iar asta mi se pare extraordinar.

eu23Ei bine, vorbeam despre reacții. Drept urmare, m-am gândit să vă spicuiesc câteva. Sunt câteva sute bune de reacții primite. Unele cu poza cărții, altele adevărate recenzii consistente, altele cu un simplu ‘mulțumesc’.

Toate aceste reacții mă motivează. Până acum, cartea mea a ajuns la peste 2000 de prieteni și nu pot decât să vă mulțumesc.

Iată câteva reacții primite de la prietenii mei virtuali, prieteni cărora le-am pătruns în viață prin intermediul cărții:

“Cuvintele sunt de prisos, admirația e mare. Om și suflet frumos, gânduri de bine și sentimente calde fie-ți în drum” – Diana.

“Oricum, ce-ați putut scoate din ,,fanele” de pe facebook cu cartea asta…..nu știu cum s-ar fi putut altfel! :))” – Anișoara.

“Îmi place foarte mult cum gândești și despre femei și despre bărbați, iar articolele le citesc fără să respir. Aproape tot ceea ce scrii în ele este adevăr. Cartea am comandat-o cu gândul să o fac cadou bărbatului de care tocmai ce m am despărțit, Poate așa învață și el ceva despre asumare, maturitate, fidelitate” – Ioana.

“Nu știu cine ești. Nu am auzit de tine, am citit pe ici-colea câte ceva, dar vai! Ce limbaj colorat ai! Ești distractiv, amuzant, spui multe adevăruri! Nu lipsește sarea și nici piperul!” – Elena.

“Vulpescule, ești de-a dreptul mortaaal! Te citesc cu atâta plăcere! Și io îmi voi comanda cartea ta când mă întorc în țară. Mesajul de pe tricou e ca și tine, adică BETON! Drăguța ta e o norocoasă că e iubită de așa bărbat mișto!”-Jo Lie.

“Nu am citit decât 90 de pagini. Ieri mi-a venit cartea prin curier. Felicitări! Este o carte captivantă! Este superbă!” – Loredana.

“Bună Andrei, având în vedere gestul tău frumos de a-ți lansa cartea și în Timișoara, m-am mobilizat după un drum de 11 ore din Grecia , am aruncat ceva pe mine și-am sosit în ultimul moment. Dar… a meritat :)! Din multe puncte de vedere… În primul rând contactul tău cu publicul (și cu mine, bineînțeles) a fost cald, autentic și amuzant. Din spatele blogului tău doar uneori poți simți asta, unele din articolele tale fiind tăioase de-a dreptul. De fapt acesta le este și scopul. Dar mă bucur că ai adus cu tine aspectul tău funny. Am petrecut o seară plăcută, în care s-a vorbit pe șleau despre multe adevăruri considerate tabu” – Ofelia.

“Bună ziua. Cartea ta a ajuns unde trebuie. Am savurat-o! Câte adevăruri! Din păcate cred că va fi citită în majoritate de femei, pentru că bărbații nu prea mai citesc și oricum nu asemenea “prostii “. Ei le știu pe toate, sunt născuți învățați. Îmi place scriitura, dezinvoltura și adevărurile expuse dar, în același timp, acum îmi iubesc mai mult soțul, pentru că l-am descoperit în categoria celor inteligenți. Un gând bun” – Valentina.

eu24“Am citit cartea în două nopți și recunosc că nu am reușit să o savurez din plin pentru că eram prea entuziasmată și curioasă să apuc să citesc cât mai mult. Când am ajuns la final, am simțit nevoia să o recitesc din nou dar, de data asta, chiar o savurez, citesc câte un paragraf și stau să analizez informația altfel, raportat la viața mea. Dacă prin cartea aceasta ți-ai propus să deschizi câteva minți, pe a mea chiar ai reușit și pentru acest lucru vreau să îți mulțumesc nespus de mult. Acum, când îți scriu aceste cuvinte, am așa un soi de piele de găină pe picioare și nu îmi găsesc cuvintele să pot să îți mulțumesc pentru această carte și când mă gândesc că am ezitat să cumpăr cartea, dar încă de pe atunci mă gândeam că mă va ajuta, pe acest considerent am cumpărat-o. Aveam nevoie de ea și acum realizez că a fost ca o gură de aer proaspăt să mă trezească oarecum și să mă regăsesc pe mine, cu toate că mai am multe de învățat, însă datorită ție știu să privesc partea plină a paharulu, lucru pe care aproape niciodată nu îl făceam. MULȚUMESC!” – Paula.

“Bună! Am fost la lansarea cărții tale și am cumpărat una pentru el. Am primit exact replica pe care mă așteptam să o primesc: “nu am pretins niciodată că sunt inteligent!”. Am stricat orzul pe gâște. Azi îmi iau cartea înapoi. Abia aștept să o citesc. Deși nu sunt familiarizată cu stilul tău (nu ți-am urmărit blogul), am un feeling că o să-mi placă” – M.

“Dacă stau bine și mă gândesc, ești primul căruia îi spun (scriu) că nu mai sunt amanta nimănui :) Mă simt ca un fulg de nea” – F.

“Salut Andrei! Îți urmăresc postările de ceva vreme, îmi plac subiectele și cum alegi să le dezbați iar de astăzi am preluat și eu inițiativa de a crea un blog. Voiam să îți mulțumesc pentru munca pe care o depui, prin faptul că încerci să aduci puțină lumină prin experiențele tale în mediul bolnăvicios în care trăim. Faci o treabă extraordinară, sper să ai din ce în ce mai mult succes!” – Adrian.

“Concluzie după prima jumătate de carte citită: energie mea sexuală activată..și reactivată! Mă întreb…oare cum va fi după ce termin și cealaltă jumătate?..deci..despre carte..numai de bine! Merci, mi-ai confirmat multe, deci nu-s vreo ciudată!” – Anca.

“Mulțumesc, superbă cartea! Felicitări!” – Iasmina.

“Mulțumiri. Oricine se poate regăsi în fiecare pasaj și doare. Dar merita…si abia sunt la pagină 123. Nu am întâlnit multe cărți din cele citite până acum în care să găsesc emoția și ideile care sunt aici, atât de reale și de autentice. Deobicei mă întristez când observ urme de uzură pe suprafața unei cărți (câteva colțuri îndoite și vreo două pete de ketchup :) Cam așa văd eu o carte foarte bună ce te prinde și nu-ți mai vine s-o lași din mână. Cartea asta trebuie trăită, nu numai citită! Felicitări!” – Diana.

“Cartea a ajuns cu bine. Mai bine spus am ajuns eu la ea?? Mulțumesc mult! O să o lecturez cu plăcere” – Daniel.

eu25“Spor la scris! Cum le spun eu celor cărora le recomand cartea: sper să poți să oferi cât mai mult vitamină V cuplurilor de la noi :)), pentru că eu una chiar cred că “Barbatii inteligenți nu au nevoie de amante” vitaminizează și vitalzeaza cuplurile și ajută la vizualizarea și
verticalizarea femeii și bărbatului actual” – Olivia.

“Dragă Andrei, vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ai fost deschis și mi-ai distrus părerea greșită cum că toți bărbații sunt “porci”, deși nu aș fi folosit termenul acesta. Este minunat să vezi că mai există persoane cu coloană vertebrală, care încă mai cred că pentru o relație este de ajuns un singur partener, o jumătate care să te completeze… Să nu te superi când îți spun că unele cuvinte folosite în carte sunt prea dure, probabil în unele situații chiar îți vine să înjuri până nu mai poți, când vezi atâta nesimțire și batjocură. Este clar că nu mai reziști când vezi că noi ca persoane nu mai contam. Oricum vreau să te felicit și să-ți mulțumesc încă o dată pentru noile idei și perspective și îți doresc o viață frumoasă alături de persoane minunate!!! O zi făină!” – Arabela.

“Mă bucur că am citit cartea, mă bucur că sunt oameni care iubesc, iubesc din tot sufletul…aș vrea să-i pot învață pe toți (bărbați și femei ) că nu există nimic mai frumos decât iubirea…poate așa ar fi lumea mai curată și mai luminoasă. Felicitări, nu pentru carte ci pentru sentimentele alese!” – Elena.

Sunt doar câteva mesaje primite în cele două luni scurse de la lansarea cărții.

Mesaje frumoase, mesaje primite de la oameni din toată țara, de la oameni din străinătate, oameni pe care nu îi cunosc, dar care acceptă să se deschidă, semn că nu toată lumea trăiește în frică.

Eu le mulțumesc tuturor celor care au comandat și au citit cartea, iar celor care vor să guste un shot de vitamină V pentru cupluri, le spun că o pot face telefonic, la numerele: 0751492686 si 0314382822 sau online, de AICI.

Link-uri sponsorizate

Comments