Iubire în vremea reducerilor!

sunplaza
Link-uri sponsorizate

Iubire în vremea reducerilor! Ce dramă, ce chin pentru bărbați.

Îi vezi cum stau și se joacă pe telefoane pe holul dintre magazine. Noroc cu ăștia din mall-uri… S-au gândit și la ei și au pus niște banchete sau niște scaune de masaj.

Măcar atât, deși ar merge mai bine niște dozatoare de bere sau niște mese de degustare pentru vin. Atunci să vezi cum ar trece timpul :)

Armonie și abundență! Veselie și belșug! Jur! Doamnele noastre ar ieși din magazine și ar spune fericite: “iubitule, mi-am luat o rochiță superbă”, iar noi le-am spune: “bravo, iubire, mai vezi ce mai e pe acolo până termin berea asta”.

O situație win to win. Ea mai sta o oră, tu mai razi două beri!

Așa… bărbații sunt oropsiți în vremea reducerilor. Pur și simplu nu pot concura cu procentele alea.

Cum să bați tu o reducere la jumătate?

E imposibil! În ochii ei ești redus oricum :)

Cum să concurezi tu cu pantofiorii aia cu platformă pe care îi va purta când tu ești în delegație?

Cum să bați tu toate astea? Neah!

Noi știm foarte bine lucrurile astea. Așa cum știm că dacă spun că stau doar 5 minute, e cazul să mergem (singuri) la un film. După 2 ore le găsim tot acolo, în același magazin, poate chiar la același stand. Adevărul e că e greu să te hotărăști dacă o iei pe aia roșie, pe aia galbenă sau pe aia purple. Una îi scoate sânii prea mult în evidență, aia galbenă o face grasă (incredibilă tragedie), iar aia purple parcă nu are culoarea care trebuie.

Gândește-te că astea 3 rochițe se află pe același raft dintr-un magazin maaaare :)

E foarte tare campania de la Sun Plaza. Ea se numește: “Iubire în vremea reducerilor. O campanie de conștientizare a dramei bărbaților părăsiți pentru reduceri”.

Da, așa e, în vremea reducerilor, bărbații sunt cu 30% mai singuri… în fața magazinelor, cu 80% mai infometați (însetați) și au parte de 3 ore de plictiseală la fiecare două rochițe cumpărate.

Sigur, asta ține și de fiecare femeie în parte. Pentru unele s-a inventat comerțul online :)

Și da, de fiecare dată când vine pachetul de la Asos, ea are o licărire specială în ochi. Pe bune, chiar am senzația că s-a reîndrăgostit de mine :)

Ele sunt femeile noastre și le iubim chiar și în vremea reducerilor…

Poți să le condamni pentru faptul că le plac cifrele?

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments