De trup te plictisești, de inteligență niciodată

eu25
Link-uri sponsorizate

De trup de plictisești, de inteligență niciodată! Știu că pentru unii par old school, dar chiar așa cred.

Trupul este ca un gadget – te atrage prin prospețime, prin noutate, prin polish! Nici măcar nu te interesează utilitatea lui.

De multe ori se întâmplă să fie un simplu element de decor. Și uite așa apar dezamăgirile – rapid! Și spui: ‘fuck, ce păcat că nu are creier!’
Că tot se poartă denumirea ‘senină și cretină’, lumea asta e plină de trupuri fit și de creiere flat!

Un trup este ca un telefon nou. Îl admiri, îl vrei, îl butonezi puțin, după care, zi de zi, începi să te plictisești de el.

Ceea ce azi este nou, peste 2 luni va fi firesc, iar peste 5 chiar banal!

Indiferent că vorbim despre niște sâni fermi sau despre fese pe care poți să spargi nuci, trupul ăla rămâne fresh doar pentru câteva futaiuri, După aia, dacă pui preț doar pe trup, vei porni în căutarea altui model – mai mișto; cu sâni mai fermi, cu mușchi pe lung, abdomen plat, etc…

Fix ca la telefoane – le ții un an sau doi și le schimbi cu unele mai performante! Ce contează că habar nu ai ce știu să facă cu adevărat? Tu ți le iei.

Ei bine, inteligența este o altă poveste. Ea este ca o carte bună – te face de fiecare dată să revii la ea.

Și aici nu mă refer la inteligența clasică, la IQ – jur că nu mă interesează ca femeia aia să știe să facă rețele prin casă -, ci la inteligența erotică.

Astea sunt niște femei aparte, sunt genul ăla de femei care te fut din priviri. Sunt femei cu experiență, femei care nu s-au îngrijit doar de trup, ci mai ales de creier. Combinația trup plus creier este de un erotism greu de descris în cuvinte.

Aici vorbim despre femei care nu au probleme cu gravitația sau cu timpul! Gravitația dispare instantaneu într-o discuție cu o femeie inteligentă. Uiți că a existat, crede-mă!

O discuție cu o femeie inteligentă este ca un film erotic bine făcut. Te poartă prin toate stările posibile, te ține în suspans, te umple de dorință… uneori îți vine să te urci pe pereți de chef!

Asta înseamnă futut de creier :)

Să faci sex dinainte să faci sex propriu-zis. Cu o astfel de femeie nu dai greș. Eu nu am dat. Niciodată nu mi s-a întâmplat să mă simt nașpa în pat cu o femeie inteligentă.

Iar dacă cineva are senzația că în momentul ăla mai contează o coajă de portocală, un sân ușor atins de gravitație sau o plică pe abdomen, atunci trăim într-o lume de naivi orbi.

Nu mai contează! În momentul ăla te urci cu ea în montagne rousse și te lași răpit de adrenalină!

O femeie inteligentă știe să te facă să uiți de trupurile care defilează în oraș ca niște cărnuri în galantar.

De ce? Pentru că îți oferă o experiență de stea Michelin, iar trupurile alea îți oferă o coială de cartier!

Vorbim despre o calitate diferită a trăirii!

În plus, cine a zis că o femeie inteligentă nu poate fi fit?

Oho, poate… și încă cum. Iar asta nu ține de vârstă!

O femeie experimentată, care are și un trup pe măsură, are nevoie de un ‘competitor’ serios. De un creier antrenat. Altfel nu ai cum să îi faci față!

Chestia mișto este că de inteligență nu ai cum să te saturi. Este imposibil! Inteligența știe cum să te țină viu, știe cum să aprindă fantezia.

Asta e diferența dintre cei care vor trupuri și cei care vor inteligență – CREIERUL! Nivelul de dezvoltare!

Unii nu îl caută și se opresc la forme, alergând de nebuni pe un drum fără destinație; iar alții îl caută și ating cele mai frumoase culmi ale trăirii.

O chestiune de alegere!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments