Prima carte – un vis împlinit

carte3
Link-uri sponsorizate

Aseară mi-am lansat prima carte! Un vis împlinit. Un vis care s-a conturat în ultimii aproape 3 ani. Oricât de mult mi-a plăcut să scriu de-a lungul anilor, ideea publicării unei cărți nu mi-a ieșit niciodată în cale.

Pur și simplu nu a fost un context favorabil – scriam despre muzică, film, tv, vedete. Nu vedeam o carte din asta, deși în cei 17-18 ani de presă am făcut peste 1000 de interviuri.

Momentul în care profesionalul s-a schimbat, a atras de la sine și un cutremur în zona personală. Sau a fost invers… Mă rog.
Și uite cum mi-am schimbat eu unghiul – nu m-am mai ocupat de alții, ci de mine. Eram grav avariat, așa că aveam nevoie de toată concentrarea.

Lucrurile au început să se așeze, cu mult calm – eu am început să cercetez, să studiez, să aprofundez, iar oamenii dornici să mă ghideze nu au ezitat să apară.

De la Cristina Bazavan – care mi-a spus: “tu când ai de gând să îți faci blog?” – punându-mă într-o poziție tâmpă și până la Denis Radu și Monica Munteanu – cei mai tari PR-i din București, cu care lucrez cu drag, fără să îl uit pe prietenul meu Ovidiu – cel care, la un pahar, m-a întrebat: ‘de ce ai nevoie pentru a scoate cartea?’ – iată câțiva dintre oamenii care au parcurs acest drum alături de mine.

Și uite că am lansat prima carte – ‘Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante’.

carte2
Într-o lume în care bărbații cresc cu ideea că femeile nu pot fi niciodată mulțumite, iar femeile cred că bărbații calcă strâmb oricum, să scoți o carte cu un asemenea titlu sună a blasfemie.

Și totuși, eu chiar cred că bărbații inteligenți nu au nevoie de amante – și aici nu mă refer la IQ-ul lor. Aici vorbesc despre managementul emoțiilor și la leadership-ul deciziilor.

Iubirea înseamnă asumare, relația la fel… chiar și sexul. Poate mai ales sexul. Din păcate, oamenii nu par să își dorească să fie liberi pentru că asta înseamnă și responsabilitate. Iar responsabilitatea sperie! Asta poate fi un motiv pentru care mulți aleg să intre în relații știind că vor călca oricum pe lângă.

Pe lângă alte zeci de motive ce țin de sexualitatea lor sau de dezvoltarea lor emoțională. Valabil și pentru bărbați și pentru femei.

Da, am îndrăznit să scot un asemenea titlu, chiar dacă voi fi acuzat că îmi bat joc de știință, că bărbații sunt la bază vânători și cuceritori etc.

bebe
Am scos cartea, sunt foarte bucuros că am făcut asta și, dacă va fi ca acest titlu sau textele din ea să lanseze dezbateri, atunci înseamnă că obiectivul meu a fost atins.

Iar pentru asta am nevoie de voi – de prietenii mei de aici de pe blog și de pe Facebook. De la voi a venit ideea cărții, așa că voi sunteți cei mai buni PR-i.

Dacă credeți că e okay să dați share coperții… aș fi onorat. Dacă nu… nu e bai.

Eu am lansat-o, ați fost alături de mine și nu pot decât să vă mulțumesc. Nici nu știți cât a însemnat asta pentru mine.

Mulțumesc!

Cartea o puteti comanda de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments