Arabu-i frate cu țiganu’

club1
Link-uri sponsorizate

Bă, băiete, am o problemă nasoală de tot! Nu mai rezist să ies la club. Și nu pentru că am îmbătrânit sau ceva – ci pentru că fauna de acolo mă derutează grav.

Să vă explic ce am pățit în week-end la mare.

Vineri seara m-a mâncat în popou să merg în club, la Mamaia.
Și nu orice club, ci unul dintre cele mai tari. Sigur, 1 mai nu este tocmai semnificativ – în sensul că toți se plâng că se trezesc în club cu oameni care, în mod normal, nu calcă pe acolo; însă zăresc deja un trend ciudat.

Da, așa cum am scris în titlu – arabu-i frate cu țiganu’!

Ce înseamnă asta? Că a devenit imposibil să-i mai deosebești! Nu râdeți, e nasol rău de tot.

Jur că nu ai cum să te duci la unul să-l întrebi – allahu akbar sau jales romales?

Zici că-s frați – se îmbracă la fel; se tund la fel; la culoare (fără supărare) sunt la fel și beau același lucru – Jack, Johnny sau Ciroc – depinde de locație.

Nu faceți ochii mari – și copiii lu’ Allah bagă alcoale în ei grupa mare. Deh, religia nu se pune acolo unde există bumtzi bumtzi și pizde trase la xerox. Acolo Allah nu intră! Doar e un loc al pierzaniei :)

Chiar stăteam și vorbeam cu iubita mea și ea îmi spunea: “nu înțeleg ce e cu ăștia. E plin clubul de ei” (sunt și în Capitală! Rup cluburile și cazinourile în week-end).

Cum ce e cu ei? Au cașcaval! Pentru ei, 100 de euro sparți într-o seară, înseamnă un căcat. Dacă sunt 10, au pus-o de-o masă cu belșug.

Și, evident, pocnitoarele roiesc în jurul lor ca rechinii în jurul unei balene care sângerează.

Cam la asta se rezumă în prezent ieșitul în club – la bani și afișaj! Doar nu aveți impresia că iese cineva la club pentru dans.

Oho, s-a dus albastru cer senin!

Nu, clubul este un loc în care doar te expui, un loc în care le arăți tuturor că nu ești un sărac/ă, Acolo îți arăți hăinuțele alea bune, pantofii cu scârț, ceasul ăla scump, lași dâre de Comme des Garcons (și pe ăsta l-au stricat toți mârlanii)… de astea.

Ce dans, ești nebun?

Pe cine interesează dansul în club?

Clubul este doar un talcioc libidinal trist!

Nimeni nu se distrează, nimeni nu se simte bine, nimeni nu dansează! Oamenii beau, se scanează, se abordează, se consumă – din priviri sau și fizic – stau cu ochii în telefoane și mimează o fericire bolnăvicioasă.

În tot acest timp, arabu-i frate cu țiganu’ – ăsta nu stă cu ochii în telefon, ci geană pe tot ce are vagin în club!

Deh, doar are cașcaval. Și, unde e cașcaval, e clar și fericire…  Doar trăim în 2016. Dacă nu ai… nu exiști. Ăsta da manelism!

Foto Credit: forums.robertsspaceindustries.com/

Link-uri sponsorizate

Comments