Vreau doar sex!

needsex
Link-uri sponsorizate

‘Bună, Andrei! Nu știu ce să mă fac… Eu îmi doresc o relație serioasă, însă găsesc doar bărbați care îmi spun că vor doar sex” – aveți idee de câte ori am primit genul ăsta de mesaj?

Oare sexul este cel care dă așa mari bătăi de cap?

Eu cred că nu! Nu sexul este problema, ci ceea ce ne dorim!
Să faci sex, în afara iubirii, a ajuns ceva rușinos! Ceva condamnabil! Este ca un soi de adulter, chiar dacă tu nu ești într-o relație.

La un moment dat, chiar am avut o discuție pe tema asta cu o cititoare. După ce mi-a scris mesajul de mai sus, eu am întrebat-o sec:
– Îți place sexul?
– Da!
– Ești singură?
– Da!
– Și… atunci? De ce nu îl faci? De ce nu te bucuri de clipă?
– Păi eu vreau relație!!!
– Aham… și până când apare relația preferi să blochezi orice șansă de bucurie?
– …

Sigur, nu toate femeile (și nu toți bărbații) preferă să facă sex cu oricine și oricum. Pot înțelege asta! Însă, după părerea mea, există momente când chiar e okay să te mai și bucuri de clipă!

Să știți că asta cu ‘vreau doar sex’ am întâlnit-o la o grămadă de femei. Să nu cumva să aveți impresia că este o chestiune tipic masculină. Nu este!

Și femeile fac sex, se bucură, experimentează! Nimic rușinos aici!

Buuun, acum să intrăm puțin în profunzimea acestui ‘vreau doar sex’. Cum se traduce asta? La fel – și la bărbat și la femeie! Adică? Adică ‘sunt prea avariat/ă ca să mă implic în ceva serios’.

Pe scurt, refuz să mă implic dar, dacă vrei, pot să te fut până o să strigi piua :)

Mi se pare o chestiune cât se poate de fair play. Eu am trecut printr-o astfel de perioadă și le-am spus femeilor de la prima întâlnire – ‘nu vreau relație. Dacă vrei sex, okay, sunt aici. Dacă îți trece prin cap să îți faci planuri de relație, atunci mai bine ne oprim aici’.

Așa am considerat că e corect – să nu le dau așteptări. Ce credeți că au făcut?

Ați ghicit – sex!

Ce își doreau de fapt? Relație! Cred că așa sunt ele construite – spun că e okay să faci sex, dar dacă le place, încep să-și croiască trena :)

Oricum, ce am făcut eu când au început să bată apropo-uri de relație? M-am ținut de cuvânt și am pus punct! Nu îmi bat joc de propriile decizii!

O regulă pe care am invățat-o în cele 10 luni de ‘recuperare’ a fost asta: NU TE BĂGA ÎN RELAȚIE AVARIAT!

Riști să te strici de tot! Sau să strici și pe altcineva.

Da, eu asta cred – ‘vreau doar sex’ se traduce prin ‘sunt praf din punct de vedere emoțional’!

La mine asta a fost! Aș risca un pariu cu ăia care spun altfel :)

Eu nu îi înțeleg pe cei care condamnă genul ăsta de abordare. Pană la urmă, ce condamnă ei? Sinceritatea? Vă place atât de mult să fiți mințiți/e?

Omul care îți pune ‘vreau doar sex’ îți oferă un drept extraordinar – dreptul de a alege să faci sex sau să pleci! Cel care te minte că vrea relație, nu face altceva decât să te folosească. Acolo nu ai dreptul să alegi. Accepți de fapt să faci sex cu o persoană care te aburește.

Eu îi admir pe cei care-și asumă vorbele, pe cei care sunt fair și spun ‘vreau doar sex’.

În plus, fie vorba între noi, un futai chiar nu a omorât niciodată pe nimeni :)

Sunt curios ce părere aveți despre asta?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: Pinterest

Link-uri sponsorizate

Comments