Bărbatul trebuie să fie domn! Și pe stradă și în pat!

gentleman
Link-uri sponsorizate

Femeia trebuie să fie: doamnă în societate, gospodină în bucătărie și curvă în pat! Bărbatul nu trebuie să fie în niciun fel!

Cel puțin așa arată tabloul general. Ei bine, așa cum am scris acum câteva zile, femeia trebuie să fie doamnă – în societate (prin purtări alese), în bucătărie (asistându-l pe el) și mai ales în pat (oferindu-i experiențe erotice superioare).

Este părerea mea!
Și bărbatul trebuie să fie la fel – DOMN! Pe toate planurile.

În societate
Iar aici nu mă refere neapărat la imagine – adică mașină de lux, costume de lux, ceasuri de lux, parfumuri de lux. Orașul e plin de mârlani care au bifat toate astea! Aici mă refer în special la purtări, la maniere! Alea bat orice mașină, orice costum scump, orice ceas de fițe! Bărbatul care este domn în societate este bărbatul care se respectă în primul rând pe sine și apoi pe ceilalți. Și mai are un atu – nu face rău!

În bucătărie
Bărbatul trebuie să fie domn și în bucătărie! Ce înseamnă asta? Că dacă nu se pricepe la gătit, măcar o ajută pe ea! Îi taie legumele, o asistă, discută cu ea… adică împarte sarcinile culinare/domestice cu persoana pe care o iubește. Mi se pare extrem de important să faci asta. Din cel puțin două motive: 1. dai dovadă de bun simț și 2. arăți că îți pasă. Sunt suficienți porci pe lumea asta, adică purtători de coaie care cred că mâncarea trebuie să le fie servită la nas!

Acasă
Bărbatul trebuie să fie domn mai ales acasă! Or asta necesită în primul rând prezență! Este primul lucru. Degeaba ești domn… prin corespondență! Aia nu e relație, nu e iubire.
Prezența lui nu este însă și suficientă. Pentru ca tacâmul să fie complet, el trebuie în primul rând să învețe să asculte – să o asculte -; și să se implice. Să ia decizii de comun acord cu iubita/soția și să rezolve problemele împreună. Un bărbat atent, un bărbat care ascultă, scapă de 50% dintre conflictele care pot apărea în cuplu. El nu trebuie să rămână închistat în tiparul furnizorului de resurse. Femeia modernă are nevoie în primul rând de emoții, de stabilitate emoțională. Un bărbat care nu are grijă de acest aspect va fi descalificat… în timp.

În pat
Am spus că femeia trebuie să fie doamnă în pat. Iar asta nu însemna pudoare, ci știința jocului. Ei bine… și bărbatul trebuie să fie la fel! Pe bune, chiar nu v-ați săturat de mârlani în pat? Da, știu, sunt femei care caută armăsari, care caută staruri porno. Cine a zis că un domn nu vă poate oferi aceste momente? Domn în pat nu înseamnă restricții, frustrări, scârbă etc… Nu, domn în pat înseamnă tot știința jocului. De asta un domn în casă știe să asculte și să comunice. Domnul în pat îți poate oferi oricând sex cu tras de păr și urcat pe pereți; dar îți poate oferi și partide de sex la nivel superior, care, de obicei, încep cu discuții care te urcă pe pereți :) În plus, el îți oferă și emoție pe lângă sex, doar de aia îl iubești! Bărbatul domn în pat nu este cuminte, ci cu minte! Adică știe să se plieze pe cerințele partenerei. Asta înseamnă știința jocului. El știe să te ridice în al nouălea cer și apoi să te coboare în siguranța iubirii.
El îți poate oferi și adrenalină și liniște. Asta îl diferențiază de bărbatul animal în pat – el poate fi și animal și domn; animalul nu!

Cam așa trebuie, în viziunea mea, să fie un bărbat – un domn din toate punctele de vedere!

De ce? Pentru că nu are nici cel mai mic motiv să fie altfel!

Aaaa și încă ceva – bărbatul domn nu are nevoie de amante :)

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: astroglide.com/

Link-uri sponsorizate

Comments