Mârlănia a eliminat România de la Eurovision

rocker
Link-uri sponsorizate

EBU a decis să elimine România/ TVR de la Eurovision. Motivul? Datorii de peste 10 milioane de euro.

Nu discut dacă trebuie sau nu salvată situația asta! Eu cred că nu! Am mai spus-o și o repet -acest mastodont de stat nu face altceva decât să consume resurse – mari! În rest, el nu mai deservește de ani buni interesul publicului, așa cum ar trebui să facă o televiziune publică.

Întrebarea este: dacă se știa povestea acestor datorii istorice, de ce s-a mai organizat o preselecție?
Nu mă interesează cum s-au adunat datoriile – ar trebui ca organele competente să facă un audit serios acolo; ci de ce s-a organizat preselecția în acest an?

Știți ce înseamnă asta? Mârlănie de aia românească! Mârlănie pură! Să cunoști situația, să știi că există presiuni și avertizări de la EBU și tu să faci o nouă ediție… mi se pare mârlănie!

De ce? 1. Pentru că ești conștient că nu va plăti nimeni datoriile și 2. ceea ce înseamnă că vei fi exclus.

Ceea ce s-a și întâmplat! Mă bucur? Da! De ce? Pentru că buboiul ăla, acel stup plin de familii și cumetrii trebuie stârpit, spart, distrus.

Ajunge cu oamenii care au salarii mari și nu fac nimic, ajunge cu mimarea muncii. Nu mai ține!

Eu sper din tot sufletul ca Guvernul să nu cumva să facă greșeala să plătească această datorie!

S-ar gira mârlănia în continuare!

Ce este în definitiv Eurovisionul? Un spectacol tv pentru care plătești dacă vrei să participi. Mi se pare normal ca, atunci când nu mai plătești, să zbori. Are el vreo relevanță în industria muzicală? Nu! În ultimii ani, Eurovision a dat două hituri și ambele erau din Suedia. Aveți senzația că nu ar fi ajuns hit și fără Eurovision?

Chiar mă bucur că am fost scoși afară pe ușa din dos, ca niște chiriași hoți! Ăsta este efectul proastei gestionări a unei instituții de stat! Este o palmă extrem de rușinoasă, dar meritată!

Și știți de ce? Pentru că mârlănia pur românească nu funcționează cu străinii!

Asta e, dacii liberi nu se mai prezintă în fața Europei. Cine știe, poate e mai bine așa. O fi vreun semn de la Zamolxe!

P.S.: Nu Guvernul este vinovat, ci conducerea TVR!

Link-uri sponsorizate

Comments