40 nu este noul 20!

eu34
Link-uri sponsorizate

40 nu este noul 20, nici noul 30! În cazul în care nu crăpi până atunci, 40 devine o certitudine :) Nu ai cum să-l ratezi!

40 este 40 și atât! Da, vorbesc despre vârstă!

Fie că e ‘super’, așa cum îl prezintă Ileana Badiu; fie că este ‘altfel’, așa cum îl prezintă prietena mea Louise, 40 este 40! Punct!
Și fiecare îl trăiește așa cum poate.

Unii se plâng că nu mai sunt așa activi; alții spun că sunt mai activi ca la 20; unii se plâng de șale, alții simt că înfloresc; unii sunt asumați, alții continuă să nu-și asume nimic; unii au devenit maturi și se poartă ca atare (adică responsabil), alții continuă să fie copii (adică neasumati).

40 este doar o cifră! Chiar nu cred că ar trebui să se facă atâta caz! Pe bune! Știu că suntem o societate care favorizează tinerii și că la 40 ești deja bătrân pentru piața muncii, chiar dacă ești mega-activ și ai experiență. Știu toate astea.

Chiar și așa, tot nu cred că trebuie pusă presiune.

Așa s-a întâmplat când aveam 29! Mi se spunea: ‘lasă că vezi tu la 30!’ Bullshit! Nu s-a întâmplat nimic. Acum am 39 și în ianuarie 2017 schimb prefixul. Așa… și?

Este doar o cifră! Contează cum te simți cu tine, cum rezonezi cu viața ta!

Doar să spui că la 40 e mișto nu e suficient! Niște poze și niște filmulețe nu mă conving! Contează să și construiești o viață, să rezonezi cu ea. Aia înseamnă fericire – să rezonezi cu propria viață. Iar asta ar trebui să se aplice la orice vârstă!

Să ne apucăm acum să vorbim despre tabuuri – apropo, am văzut multe persoane de 40 de ani cu convingeri înguste; sau despre pisici… mi se pare desuet.

Frate, lasă cifrele și bucură-te de viață, indiferent că ai 40, 25, 55 sau mai știu eu cât.

Și, poate cel mai important, încearcă să nu faci rău!

Asta e valabilă pentru orice vârstă!

Da, omul poate atinge o anumită maturitate la 40 de ani. Dacă a trăit ceva și mai ales dacă a învățat ceva din ceea ce a trăit. Dacă a trecut prin viață descheiat la șliț și nu a înțeles nimic, poate să facă și 60… că tot deagaba.

La 40 nu este important să pari mai tânăr în ochii celorlalți. Ăla este afișaj ieftin, aia este o mască. La 40 este extrem de important să te simți tu tânăr. Tu cu tine!

Sunt oameni care mor la 25 și se îngroapă la 70! Bine spunea Osho! Ideea nu este să fii fake, ci autentic, așa cum ești tu cu tine.

Ideea nu e să pari tânăr în ochii altora, ci să mori tânăr cât mai târziu posibil :)

Cam ăsta e spiritul. Cifra din buletin chiar nu contează! De ce aș vrea eu să par tânăr în ochii unei fete de 20? Care ar fi scopul? Miza?

Să fiu dezirabil? Nu, mulțumesc!

Am 39 de ani, fac 40 acuși și îmi văd de treaba mea și de pielea mea. Încerc să mă simt confortabil în propria viață, încerc să-mi construiesc fericirea. Ăsta este obiectivul meu. Nu am nici cel mai mic gând să par drăguț sau mai tânăr în ochii altora.

Nu am nici cel mai mic gând să port măști doar pentru a da bine în ochii altora. Orașul e plin de maști!

Important este cum mă simt eu cu mine! Asta e tot ce contează! De aici pleacă toate celelalte.

Am aproape 40 de ani, sunt extrem de activ, responsabil și mă bucur de fiecare zi din viața mea.

Buletinul? Este doar un act! Vârsta? Este doar o cifră!

Bucuria? Încerc să fie zilnică! Nu-mi iese mereu? Nicio problemă, repet până iese. Nu mă grăbesc nicăieri…

Link-uri sponsorizate

Comments