Cum arată diminețile pentru femei? Între film și realitate.

femeidimineata
Link-uri sponsorizate

Femeia din viața reală nu are nicio legătură cu aia pe care o vedem în reclame; mai ales atunci când ne referim la tabieturile de dimineață.

Atât în filme, dar mai ales în reclame, vedem o femeie care se trezește de dimineață cu zâmbetul pe buze, dimineață însemnând ora 5.00, se spală pe dinți, se echipează și iese la alergat în parc.

La 6.00 ajunge acasă, face o ședință de stretching, după care face un duș și începe să se pregătească de work, timp în care își consultă agenda, mănâncă sănătos, se machiază etc…

Ce robot! Doar un bărbat care trăiește singur mai poate crede un asemenea tablou. Fraților, hai să o dăm pe aia clară, femeia este ca pisica la primele ore ale dimineții! Fie se întinde și are chef să fie mângâiată, fie își scoate ghearele.

Nu mai vorbesc de femeile cărora le vine să dea cu telefonul pe geam atunci când sună la 7.20 :)

Ce yoga, ce alergare, ce stretching? Le vezi cum se târăsc prin casă ca niște zombie cu țâte -apropo, foarte puține și mănâncă ceva. Se duc la duș, după care se cremuiesc încet și se plâng că nu vor să meargă la work, că sunt obosite, că vor să mai doarmă puțin :)

După care își verifică geanta de vreo 20 de ori – oricum uită ceva :); se machiază vreo 35 de minute (unele continuă și pe drum, la fiecare semafor) și pleacă … de parcă s-ar duce la tăiere!

Vă dați seama ce face o șoferiță la volan? Mai ales după ce s-a trezit fără chef? Oho :)

Una peste alta, femeia are două lumi: una în reclame și filme și una în viața reală!

Ei bine, există și branduri care zugrăvesc corect realitatea :)

Organic Valley este unul dintre aceste branduri, iar “Real Morning Report” mi se pare foarte tare!

Am văzut spotul și am râs cu poftă!

Dacă vreți și cifre, iată câteva: femeile consideră că e mai important să se machieze, să-și facă părul și să facă duș decât să mănânce la micul dejun; 79% ronțăie ceva în mașină; iar 36% spun că ar mai purta hainele de azi … înainte să le spele :)

Mai mult, 33% dintre femei nu-și fac niciodată patul. Ca să fie treaba… treabă!

Vă las să urmăriți spotul și să vă amuzați…

Link-uri sponsorizate

Comments