Nu toți musulmanii sunt teroriști!

terror
Link-uri sponsorizate

Președintele României a devenit inamicul public numărul 1! Motivul? A bătut palma cu turcul pentru construirea unei moschei la București.

“Huooo, vânzătorule de țară!” – au sărit ca arși naționaliștii de tastatură.

Dragii mei, moschei deja există în București, fie ele și improvizate. Am văzut eu una pe la Timpuri Noi.
Nu mai vorbim despre Dobrogea, adică zona aia unde naționaliștii își aștern trupurile la soare. Dobrogea e plină de moschei. Iar la Constanța ai șanse să vezi o moschee – veche; lângă o biserică ortodoxă – la fel de veche și una catolică – la fel de veche.

Întrebare: ați auzit de vreun atentat terorist la Contanța? S-a aruncat vreodată cineva în aer?

Nu! Și nici nu o va face!

De ce? Simplu – pentru că nu toți musulmanii sunt teroriști!

Ăsta este un adevăr cât se poate de clar și, în cele ce urmează, vă voi arăta niște cifre care întăresc acest lucru.

Ieri am văzut două articole în presa internațională pe tema asta.

În primul era citat un studiu care spune așa: doar 2% dintre atentatele teroriste petrecute în Uniunea Europeană au avut la bază rațiuni religioase. Spre exemplu, în 2013 au existat 152 de atacuri teroriste în Uniunea Europeană. Știați asta? Ei bine, doar 2 au avut ‘motivație’ religioasă.

În 2012 au fost 219 atentate teroriste în U.E. Doar 6 au avut motivație religioasă.

Concluzia acestui studiu? Nu musulmanii sunt principala amenințare teroristă pentru Europa, ci organizațiile naționalist-extremiste! E? Cum vă sună asta?

Și peste Ocean lucrurile stau la fel. Potrivit rapoartelor FBI, doar 6% dintre atacurile teroriste petrecute în America în perioada 1980-2005 au fost semnate de islamiști. 6%!!!

Restul au fost semnate de grupări latino-americane, grupări extremiste, ba chiar de extremiști evrei.

În urma valului de ură lansat în ultima vreme la adresa musulmanilor, profesorul Charles Kurzman – de la North Carolina University – a ieșit public și a spus că musulmanii reprezintă doar “o minusculă amenințare” la adresa siguranței publice din Statele Unite.

Deci? Cine sunt de fapt teroriștii?

Păi dacă gândim la rece și ne uităm pe cifre, cred că putem spune că terorismul atinge toate zonele, indiferent de rasă sau religie. Demenți există peste tot, nu doar în lumea arabă!

Aaaa, că ăștia au și un PR bun, asta e o altă discuție.

Ca să continui cu cifrele, un articol apărut în Huffington Post arată faptul că teroriștii musulmani sunt responsabili pentru moartea a 37 de persoane de la 11 septembrie și până în prezent. Iar treabaa cu 11 septembrie miroase de la o poștă a manipulare nasoală.

În tot acest timp, în America au existat 190.000 de crime!

Vedeți cât de ușor devenim păpuși legate cu sfoară?

Vedeți cât de ușor urâm niște oameni fără să ne uităm puțin peste realitate?

Din 1970 și până în prezent s-au produs 140.000 de atacuri teroriste în toată lumea. Chiar dacă toate aceste atacuri ar fi fost semnate de musulmani-ceea ce este fals; tot nu am putea spune că toți sunt teroriști, cifra de 140.000 reprezentând 0.00009% dintre toți musulmanii de pe planetă :)

Semnatarul textului de pe Huffington Post mai semnalează un lucru interesant – “dacă toți musulmanii sunt teroriști, atunci toți musulmanii sunt și oameni ai păcii”. Cum?

Simplu: 5 dintre ultimii 12 câștigători ai Premiului Nobel pentru Pace au fost musulmani!

Ia-o pe asta :)

Și totuși, învățăm să îi urâm, deși am trăit cu ei alături de ani și ani de zile fără să existe vreo problemă!

Decât să ne întrebăm ce se întâmplă la nivel planetar și să dăm cu pietre în musulmani, cred că ar trebui să punem presiune pe oamenii politici astfel încât să pornească operațiunea de curățenie chirurgicală a societății. Și aici mă refer la toți posibilii teroriști, nu doar la musulmani.

Mare problemă nu mi se pare exodul de musulmani. Nu, nu asta e marea problemă, ci faptul că armata a ajuns pe străzile Europei.

Ia gândiți-vă cine mai scoate armata aia de pe străzi?

Și gândiți-vă la efecte – greve, proteste de orice fel etc…

Va mai avea cineva tupeu să iasă în stradă?

Nu cumva ăsta este de fapt scopul final al acestui haos – controlul străzilor?

Foto Credit: huffingtonpost.com/

Link-uri sponsorizate

Comments