Culmea ironiei hi-tech: să pozezi Samsung S7 cu iPhone6!

samsung
Link-uri sponsorizate

Aseară am fost la lansarea Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, eveniment care a avut loc la Fratelli. Da, după cum știți, chiar sunt fan Samsung.

Iar asta nu se întâmplă pentru că m-am născut cu un device Samsung pe piept, ci pur și simplu pentru că de-a lungul timpului – cel puțin de când au apărut telefoanele smart – am încercat mai multe branduri și m-am înțeles cel mai bine cu Samsung.

Să spunem că s-a format un soi de chimie.
Un smart phone este, cel puțin pentru mine, un accesoriu care trebuie să potrivească perfect cu viața mea.

Trebuie să ‘se integreze bine în viața noastră’, așa cum spunea șeful diviziei mobile de la Samsung aseară.

Eu sunt un om practic, un om care are nevoie de un telefon performant pe zona foto și video. Recunosc, chiar nu sunt un utilizator de aplicații. În afară de aplicațiile de taxi, de una de filme și de ‘Pivot Noir’ – aplicația de vinuri, nu îmi bat capul cu aplicațiile.

Pentru mine un smart phone înseamnă un tool pentru ceea ce fac!

Pragmatic, nu-i așa?

Ei bine, mi-au plăcut noile modele, mai ales Edge-ul. Fin, compact, cu o mare doză de eleganță și sobritate, cu acel focus automat, cu cea mai performantă cameră existentă pe piață; cu sistemul de răcire preluat de la rachetele NASA (cu lichid) – ceea ce mi se pare important; cu rezistența la apă (rezistă 30 de minute la o adâncime de 1.5 m); cu rezistența la praf… etc.

Este un gadget de ultim moment, fără îndoială, chiar dacă va mai trece ceva timp până când voi avea unul în buzunar.

Chiar m-am bucurat de noul model, pentru câteva minute, am navigat cu plăcere prin el; și l-am pozat cu al meu S5 :)

Mi s-a părut firesc.

samsungs7

Nefiresc știți ce mi s-a părut? Să văd oameni care pozau noile modele de Samsung cu iphone S6! Asta mi se pare prea de tot :))

E ca și cum te-ai duce la un eveniment Timișoreana și ai face scandal că nu au Leffe :)

M-am amuzat copios.

Fac pariu că niciunul dintre cei care au pozat ieri cu alte branduri nu au de gând să își schimbe opinia.

Nu mai spun de cei care au iPhone. Observ acolo o ușoară doză de snobism pe care, sincer, nu o înțeleg.

De parcă ar fi un titlu de glorie că ai iPhone.

Mie chestiunile astea mi se par amuzante, tocmai din cauza faptului că telefonul este un tool și nu un obiect cu care să bravezi. Așa văd eu lucrurile.

Cât despre snobi, aș vrea să le reamintesc faptul că termenul ăsta nu e deloc cool. Da, știu, mulți vor să se bucure de atenția celorlalți epatând inclusiv cu gadgeturi.

Însă haideți să vedeți de unde vine termenul de snob.

Potrivit lui Alain de Botton, termenul “a intrat în uz în Anglia anilor 1820 și se pare că provine din obiceiurile mai multor studenți de la Cambridge și Oxford de a-și adăuga semnătura sine-nobilitate (fără nobilitate) sau s.nob, pentru a se distinge de colegii lor aristocrați“.

Aviz amatorilor care epatează aiurea :)

Că să revin, nu cele două modele de telefon mi-au atras atenția – acolo lucrurile se schimbă rapid, ci device-ul VR (realitate virtuală). Acolo cred că au dat lovitura cei de la Samsung.

Link-uri sponsorizate

Comments