Gata, divorţez!

eucave1
Link-uri sponsorizate

Ați văzut vreodată un urs panda râzând?

Da, știu, sunt simpatici… însă repet întrebarea: ați văzut vreunul râzând?

Nici eu! Și totuși, vă garantez că nu sunt nici pe departe atât de serios precum par, doar că cearcănele astea mă transformă într-o stâncă.
Să ai cearcăne nu este un lucru ușor. Oricât ai încerca să râzi, zona aia întunecată îți dă un ton trist. În plus, orice idiot care nu știe ce înseamnă cearcănele, ce tipuri sunt, din ce cauză apar etc… te poate ataca oricând, fie că o face în rime sau nu.

Sigur, nu ăsta este motivul pentru care am decis să divorțez de cearcănele mele!

Motivul este simplu și se numește evoluție!

Chiar ieri vedeam pe wall-ul unei prietene o întrebare interesantă. Ea suna cam așa: ‘de ce credeți că se aranjează femeile?’

I-am răspuns sec: se numește evoluție!

Ăsta este motivul pentru care și bărbații aleg să aibă grijă de ei – și aici nu mă refer doar la mușchi, ci și la imaginea lor, asta însemnând inclusiv îngrijirea facială.

Repet, se numește evoluție.

Mi-am purtat cearcănele peste 30 de ani (jur că nu mai știu de când le am).

Și, recunosc, au fost perioade în care am crezut în mod eronat că dacă sunt ‘natural’ sunt mai bărbat.

Asta e o tâmpenie crâncenă!

Cum adică ești mai bărbat și ești plin de riduri sau de puncte negre pe față? Ce bărbăție e aia?

Așa și cu cearcănele. Ale mele nu au nicio legătură cu alcoolul, cu drogurile (nu am fost niciodată fan) sau cu vreo afecțiune a vreunui organ – cam astea ar fi în mare cauzele apariției lor. Nu, ale mele sunt moștenite!

Adică mi le-a pasat tata :))

Ceva de genul – ‘ia și tu să vezi cum e’ :))

Ei bine, fiind un om interesat de propria dezvoltare, mi se pare firesc să am grijă de imaginea mea, mai ales că prin natura meseriei filmez destul de mult.

În aceste condiții, mi se pare normal să încerc să remediez o problemă despre care mi s-a spus de-a lungul anilor, în mai multe rânduri, că nu prea am ce să fac.

Ba se pare că am – și aici sunt mai multe tehnici.

Nu știu dacă voi scăpa complet de ele, însă cred că sunt dator să încerc să le mai estompez puțin. Și fac asta pentru mine!

Este un proces care face parte din dezvoltarea mea ca om. Așa cum face parte îngrijirea dinților, îngrijirea trupului, imaginea (hainele), îngrijirea gândurilor etc.

Se numește evoluție!

Să îmi spui că ești deștept, de succes și dezvoltat personal, iar când zâmbești să-ți văd amigdalele printre caninii lipsă.. jur că nu îmi sună a dezvoltare :)

Ei bine, ieri am început o procedura numită mezoterapie.

Unde? La Miko Med, pe Nicolae Caramfil nr 51.

Ce înseamnă treaba asta?

Să vă spun cum am trăit-o eu!

Întâi ți se aplică în zona ochilor o cremă cu rol de anestezic. Apoi, medicul îți injectează un cocktail de vitamine, co-enzime, minerale, agenți de hidratare etc… Scopul? Să-ți readucă în zona respectivă un aspect proaspăt sau, mai pe românește, să-ți estompeze cearcănele.

Crema aia își face foarte bine treaba, deoarece nu simți deloc intepăturile.

Știu, ideea de ac în zona ochilor nu sună funny, însă vă spun că e 100% safe.

Sunt câteva zeci de înțepături mici. După ce se termină un ochi, asistenta vine cu gheață și îți masează zona pentru a evita umflăturile sau mai știu eu ce semne.

În cazul meu, au fost mici umflături vreo 20 de minute după procedură. Azi, la nici 24 de ore, nici se vede că am făcut această intervenție. Mă rog, asta cred că depinde de la caz la caz în funcție de tenul fiecăruia.

Oricum, asistenta mi-a spus că, în cazul cearcănelor, foarte rar apar probleme.

Procedura durează cam 30 de minute și pentru rezultate vizibile sunt recomandate undeva între 4 și 6 ședințe pe care le faci la o distanță de două săptămâni.

Eu am făcut-o pe prima, adică pot spune că mi-am anunțat intenția de divorț… de cearcăne. De aici și până la eliberarea actului mai durează, însă sunt sigur că după ce voi încheia procesul… voi fi mult mai liniștit.

Se numește evoluție!

P.S.: Voi ce părere aveți despre bărbații care aleg să-și îmbunătățească viața?

Link-uri sponsorizate

Comments