Ciorba sau blowjob?

eucave3
Link-uri sponsorizate

‘Eat, pray, love’ – este un titlu care a făcut furori printre femei. Și normal, doar funcționează pe emoțional.

Dacă ar fi să trecem acest titlu în zona masculină, el ar suna cam așa – ‘hraneste-l, f***e-l și taci din gură!’

Fac pariu că ar exista mulți bărbați care ar aplauda un asemenea titlu.
Și normal, ei funcționează pragmatic, iar principala lor nevoie este cea sexuală. Nu țipați – știu că există și femei care pun preț pe sex, așa cum sunt și bărbați care pun preț pe emoții.

Însă, dacă luăm lucrurile la modul general, treaba stă cam așa – femeile pun pe primul plan stabilitatea emoțională, iar bărbații satisfacția sexuală.

Asta este (probabil) și motivul pentru care ne înțelegem atât de greu. Pur și simplu refuzăm să vedem cum funcționează celălalt.

Dacă am face asta, lucrurile ar fi simple – fiecare ar avea grijă de nevoile celuilalt… iar lucrurile ar funcționa în armonie.

Sună pragmatic, e adevărat, însă nu așa ar trebui să functioneze o relație?

În fine, acum să mă ocup puțin de titlu. Aseară, în timp ce scrollam pe Facebook, am dat peste un titlu interesant – “Găsim mai ușor o tipă care să ne facă un blowjob decât una care să ne facă o ciorbă’.

Cred că ați recunoscut stilul-magnet al lui Bogdan Stoica. Textul nu îl comentez, pentru că, cel puțin în marea lui parte, nu are nicio legătură cu titlul.

Eu voi comenta puțin ideea din titlul. Și voi spune că nu sunt de acord. E adevărat că femeia nu mai are timp de gătit, însă nu sunt de acord cu titlul.

Și ciorba și blowjob-ul – dacă vorbim despre cele bine executate – au nevoie de repetări nenumărate.

Să nu care cumva să aveți impresia că există femei care s-au născut cu rețeta de ciorbă rădăuțeană pe piept sau, Doamne iartă-mă, că există femei care s-au născut cu un dildo în bavețică :)

Și o activitate și cealaltă necesită nu doar repetări, adică antrenament, ci și ceva talent.

Așa că, cel puțin din punctul meu de vedere, titlul ăsta nu face altceva decât să provoace și atât. Dacă intrăm în profunzime, realizăm superficialitatea dezbaterii.

Mi se pare aiurea să raportezi femeia la ce gătește și cum o suge!

Ce ar fi ca și ele să ne judece în funcție de câți bani facem și cum le dăm limbi?

Ooops, stai așa… că ele chiar s-ar putea să ne judece în acest fel. Că prea sunt multe triste! Cred că li se trage de la lipsa limbilor aplicate cum trebuie :) Bani pot să facă și singure :))

Glumesc!

Este trist să ne raportăm la femei atat de superficial, adică la ciorbă și blowjob! Serios!

Nu e deloc bărbătesc.

Femeia înseamnă un întreg univers și, așa cum arată din ce în ce mai multe cercetări, este cea care ne asigură calitatea vieții. Ea poate să o ridice sau să o coboare .

Ușor, nu țipați, nu vă grăbiți să mă înjurați, însă haideți să admitem faptul că fericirea bărbatului are o mare legătură cu prezența femeilor în viața lui.

Să fim serioși, nu ai nevoie de o parteneră stabilă ca să ai parte de ciorbă sau blowjob.

Ciorbă înveți să faci în 20 de minute de la Paprika TV, iar blowjob găsești cam peste tot fără prea mari probleme!

O fi destul?

Sunt sigur că există destui bărbați care se pot mulțumi doar cu atât. Sper însă ca și ei să fie pregătiți să primească același tratament – adică să întâlnească femei care vor doar bani și limbi/sex.

Întrebarea este: oare chiar sunt pregătiți pentru un reality-check la fel de pragmatic?

Mă îndoiesc!

În general, cei care așteaptă ciorbă și blowjob sunt fix cei care cred că femeile care sunt interesante de resurse sunt materialiste, iar cele care fac blowjob bine sunt curve.

În rest, slavă Domnului că există și bărbați care cred că femeia înseamnă un întreg univers și o tratează ca atare.

P.S.: Dragostea chiar trece prin stomac, doar că nu sub formă de ciorbă, ci sub formă de emoții!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments