Mihai Traistariu – un fel de Cristi din Banat al Eurovisionului (VIDEO)

mihai12
Link-uri sponsorizate

Mihai Trăistariu – sau Mihai, așa cum își va spune de la 1 februarie :)) – este un fel de Cristi din Banat al Eurovisionului. Nu înțeleg de ce se încrâncenează băiatul ăsta să participe din nou?

Nu i-o fi ajuns clasarea de acum 10 ani? Nici vorbă, omul e hotărât! Vrea să câștige! Setea de confirmări e atât de mare, încât vrea să atace nu doar Eurovisionul, ci și Universul, cu o caracatiță lipită pe frunte.

Piesa se numește ‘Paradisio’ și pare cu cel puțin 30 de ani în urma…. muzicii!

Când am ascultat-o, gândul meu s-a dus spre raftul cu viniluri fix la discul ăla cu Modern Talking pe care îl toceam pe pick-up în copilărie. Nu vă lăsați amăgiți de clapele alea de Avicii. Priviți in profunzime…

Au trecut vreo 30 de ani de la Modern Talking! Dar Mihai nu ține cont de timp și timpuri… el vrea să fie și old și suck…(er)!

Paradisio este o piesă de Eurovision așa cum ‘Ca o apă cristalină’ este hit planetar.

Mihai, iartă-mă că-ți spun, dar trilurile alea sunt obosite, sunt învechite, nu le mai folosește niciun artist serios pe planetă! Nu ar trebui să le mai folosești nici tu. Obosești cu ele!

Te crezi păsărică și vrei să faci triluri? Găsește un copac într-un parc și rezervă-ți o cracă! Sunt sigur că se vor găsi niște oameni milostivi care să-ți lase niște bucățele de corn pe băncuță…

Semeni atât de mult cu Cristi din Banat încât aș putea jura că sunteți frați. Mă rog, tu cânți, el nu! La gust însă vă asemănați!

Toată cariera ta ai fost un tonomat muzical – oricine a băgat o fisă… tu ai cântat!

Nu ai avut niciodată o direcție (poate doar cu Valahia), un stil… de imagine ce să mai vorbim? Acolo a fost dezastru! Mereu!

Nu, Mihai, nu mai merge doar cu vocea! Nu și în 2016!

Pentru a fi artist complet ai nevoie de pachet-voce, imagine, echipă de PR, compoziție etc… Or astea costă bani.

Din păcate, tu ai o problemă aici – fie nu ai idee ce înseamnă un videoclip mișto (vezi mai jos); fie te chitrosesti. Care să fie varianta câștigatoare?

După părerea mea, ar trebui să stai o secundă, să dai play pe piesa asta și să îți iei notițe! Femeia asta pus capac peste Eurovision. Ea s-a prezentat cu o piesă trance la zi… iar tu vrei să o imiți pe C.C. Catch! Păi așa?

Link-uri sponsorizate

Comments